Ανοίγοντας ξανά την επιχείρησή σας μετά το κλείδωμα

2
Ανοίγοντας ξανά την επιχείρησή σας μετά το κλείδωμα

Μετά από μήνες κλειστού λόγω της πανδημίας του COVID19, είστε έτοιμοι να ανοίξετε ξανά την επιχείρησή σας. Ορισμένοι περιορισμοί μπορεί να σας αναγκάσουν να αλλάξετε τον τρόπο που δραστηριοποιείτε τις επιχειρήσεις και το ίδιο το κτίριο μπορεί να έχει υποφέρει ενώ λείπατε. Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε έναν κάδο απορριμμάτων από την Dumpstermaxx για να συλλέξετε τα αναπόφευκτα απόβλητα που θα προέλθουν από την επαναλειτουργία. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να ανοίξετε ξανά την επιχείρησή σας και γιατί θα χρειαστεί ένας επαρκής κάδος απορριμμάτων.

Δημιουργία χώρου για κοινωνική αποστασιοποίηση

Ανάλογα με την πολιτεία και την πόλη στην οποία βρίσκεται η επιχείρησή σας, θα αντιμετωπίσετε ορισμένους περιορισμούς για την επαναλειτουργία της επιχείρησής σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα υπάρξουν μεγάλες και μικρές προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεραστούν. Είναι βέβαιο ότι η κοινωνική απόσταση θα είναι μία από αυτές τις προκλήσεις. Η δημιουργία επιπλέον χώρου στην επιχείρησή σας μπορεί να σημαίνει απόρριψη περιττών επίπλων, φυτών σε γλάστρες ή άλλων αντικειμένων. Εάν είστε εστιατόριο, θα χρειαστεί να κρατήσετε τα τραπέζια σε μια συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους και μπορεί να μην έχετε εξωτερικό χώρο όπου μπορείτε να τα τοποθετήσετε. Ένα κουρείο ή ένα σαλόνι ομορφιάς μπορεί να χρειαστεί να ανακαινίσει για να χωρέσει σε νέους σταθμούς όπου οι θαμώνες μπορούν να κάθονται αρκετά μακριά. Εάν είστε εργολάβος που επανεκκινεί νέα έργα κατασκευής ή αναδιαμόρφωσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χρειαστείτε έναν απορριμματοφόρο απορριμμάτων για κάθε ένα από τα έργα σας.

Είναι μια αβέβαιη περίοδος λόγω της πανδημίας και μαζί με αυτό έρχονται άγνωστες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις. Ένα γυμναστήριο μπορεί να χρειαστεί να απορρίψει παλιό εξοπλισμό σε αντάλλαγμα για να διευκολύνει την κοινωνική απόσταση. Θα προκύψουν επίσης ζητήματα συντήρησης, όπως ένας θερμοσίφωνας που δεν λειτουργεί πλέον μετά από τόση ώρα καθίσματος ή ένας ηλεκτρικός πίνακας που διαβρώθηκε από ένα παράθυρο που έμεινε κατά λάθος ανοιχτό. Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και επανεκκινούμε την οικονομία μετά από μήνες αδρανοποίησης. Ένα είναι σίγουρο. θα χρειαστεί να απορρίψετε τα περιττά ή ελαττωματικά αντικείμενα καθώς ανοίγετε ξανά την επιχείρησή σας. Θα είναι μια μαθησιακή εμπειρία για κάθε επιχείρηση καθώς ανοίγει ξανά, αλλά μπορείτε να βασιστείτε στο Dumpstermaxx για αξιόπιστη υπηρεσία roll-off dumpster.

Τι μέγεθος δοχείου απορριμμάτων θα χρειαστείτε όταν ανοίξει ξανά η επιχείρησή σας;

Ο τύπος και το μέγεθος της επιχείρησής σας θα καθορίσει το είδος του κάδου απορριμμάτων όταν το ανοίξετε ξανά. Εάν πρέπει να αναδιαμορφώσετε την επιχείρησή σας για να πληροί τις απαιτούμενες οδηγίες για την υγεία, θα τα καταφέρετε καλύτερα με έναν κάδο απορριμμάτων είκοσι γιάρδων που χωράει είκοσι κυβικά μέτρα. Εάν είστε ένα μεγαλύτερο εστιατόριο ή τοποθεσία λιανικής που χρειάζεται να δημιουργήσει χώρο για κοινωνική απόσταση, τότε ένας κάδος σκουπιδιών τριάντα ή σαράντα μέτρων θα ήταν καλύτερος για το έργο σας. Θυμηθείτε, τα χημικά προϊόντα, τα χρώματα, τα παλιά ελαστικά, τα τρόφιμα, οι υπολογιστές και οι τηλεοράσεις δεν μπορούν να πεταχτούν σε κάδο απορριμμάτων. Για να απορρίψετε τέτοιου είδους αντικείμενα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την τοπική περιβαλλοντική υπηρεσία ελέγχου.

Το Dumpstermaxx μπορεί να σας βοηθήσει με το εκ νέου άνοιγμα σας

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα έργα επαναλειτουργίας της επιχείρησής σας παρέχοντας ενοικιαζόμενο κάδο απορριμμάτων. Θα παραδώσουμε ένα roll-off δοχείο απορριμμάτων στην τοποθεσία σας και θα τον ανακτήσουμε μόλις γεμίσει. Θα το ρίξουμε στο πάρκινγκ σας ή σε άλλο σημείο της επιλογής σας. Καλέστε μας σήμερα ή συμπληρώστε την εύκολη ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας. Ένα εξυπηρετικό μέλος του προσωπικού μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να παραγγείλετε το σωστό μέγεθος απορριμμάτων και να προγραμματίσετε μια ώρα που μπορούμε να σας τον παραδώσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Schreibe einen Kommentar