Ας Μαγειρεύουμε! Σετ μαγειρικής Alpha Pot The Sea to Summit

0
Ας Μαγειρεύουμε!  Σετ μαγειρικής Alpha Pot The Sea to Summit

Τα μαγειρικά σκεύη Sea To Summit είναι ιδιαίτερα σεβαστά και αν βγαίνετε στα μονοπάτια, Το σετ μαγειρικής Alpha Pot είναι ο τέλειος συνδυασμός βασικών ειδών κουζίνας για το επόμενο γεύμα σας στην κατασκήνωση.

Είτε κάνετε κάμπινγκ με αυτοκίνητο είτε κάνετε σακίδιο, ένα θρεπτικό γεύμα είναι απαραίτητο για να σας δώσει τα καύσιμα που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να εξερευνάτε.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Αγοράζοντας οτιδήποτε μέσω αυτών, αυτός ο ιστότοπος λαμβάνει μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Το σετ μαγειρέματος Alpha Pot αποτελείται από τρία κύρια εξαρτήματα: Το δοχείο, ένα μπολ και μια μονωμένη κούπα. Κάθε εξάρτημα χωράει μέσα του για τέλεια ελαφριά αποθήκευση.

Πωλείται για περίπου 52,95 $, αλλά με την αντοχή και τις απολαυστικές λεπτομέρειες, αξίζει τον κόπο.

Σετ μαγειρικής κατσαρόλας άλφα με μια μικρή κατσαρόλα, ένα μπολ και μια μονωμένη κούπα
Το Alpha Pot Cook Set 1.1 είναι τέλειο για την επόμενη σόλο περιπέτειά σας

Το Alpha Pot

Το δοχείο 1,2 L είναι κατασκευασμένο από ένα σκληρό ανοδιωμένο κράμα, επομένως θα είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό στην τριβή και εύκολο να καθαριστεί.

Το Sea To Summit φροντίζει πολύ τις λεπτομέρειες και όταν πρόκειται για τη γλάστρα θα βρείτε μερικές εύχρηστες προσθήκες.

Το δοχείο διαθέτει λαβή Pivot-Lock που ασφαλίζει το καπάκι στη θέση του όταν είναι διπλωμένο και έτοιμο για αποθήκευση και προσφέρει ωραία υφή όταν είναι εκτεταμένο και έτοιμο να το σηκώσετε από τη φλόγα.

Το καπάκι έχει οπές φίλτρου για εύκολη έκχυση και δύο τμήματα σιλικόνης στο κέντρο κάθε πλευράς. Το ένα χρησιμοποιείται για να πιάνει το καπάκι και να το πιάνει από το χέρι και η αντίθετη πλευρά είναι το Lid Keep που σας επιτρέπει να κάθεστε το καπάκι στην κατσαρόλα όταν μαγειρεύετε.

Το εσωτερικό της κατσαρόλας έχει μετρήσεις για να γνωρίζετε τη σωστή ποσότητα υγρού που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Ιδανικό για καφέ ή χυλοπίτες.

Μπολ και Κούπα

Το μπολ και η κούπα είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο χωρίς BPA και είναι εργονομικά σχεδιασμένα.

Η καμπυλότητα του μπολ και της κούπας επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση στην κατσαρόλα, αλλά και για πρόσθετη λειτουργικότητα όταν χρησιμοποιείτε μαχαιροπίρουνα Sea to Summit.

Το Delta Light είναι το σύστημα μαγειρέματος στο οποίο πέφτουν το μπολ και το φλιτζάνι και ολόκληρη η συλλογή προορίζεται να είναι ελαφριά και στιβαρή.

Όταν ρίχνετε ζεστό υγρό, είναι σημαντικό να παραμένετε ασφαλείς, επομένως η κούπα διαθέτει ένα καπάκι σιλικόνης που μπορείτε να το αφήσετε ή να το διπλώσετε μέσα στην κούπα για συμπαγή αποθήκευση. Αν και φαίνεται λεπτό, κάνει εξαιρετική δουλειά στο να μην καίει το χέρι σας όταν το υγρό μέσα είναι ζεστό.

Το Alpha Pot με οδηγίες για το πώς να κλειδώσετε τη λαβή στη θέση του

Μερικές παραξενιές

Ενώ το Sea To Summit Alpha Σετ μαγειρικής είναι πολύ ευχάριστο, έχει μερικές ιδιορρυθμίες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Όταν είναι κλειδωμένη στη θέση, η λαβή είναι εξαιρετικά στιβαρή, ΑΛΛΑ για να κλειδώσει η λαβή χρειάζεται λίγο γράσο αγκώνων. Υπάρχει ένα μάνδαλο που κουμπώνει πάνω του και χρειάστηκαν μερικές προσπάθειες για να βρεθεί η σωστή γωνία για να ασκηθεί η σωστή πίεση για να ασφαλίσει στη θέση του.

Το μπολ έχει σχεδόν το ακριβές σχήμα της κατσαρόλας, και ενώ όλα ταιριάζουν πολύ καλά όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσετε τα εξαρτήματα, το να βγάλετε το μπολ από την κατσαρόλα χρειάζεται λίγο κούνημα.

Αντισταθείτε στην επιθυμία να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι για να βγάλετε το μπολ από τη θέση του και απλώς ανακινήστε το σύμφωνα με την επιθυμία της καρδιάς σας. Το πάτημα μέσα στο μπολ και έξω φαινόταν επίσης καλός τρόπος.


Αυτό είναι ένα υπέροχο σετ μαγειρικής που θα αντέξει με την πάροδο του χρόνου και θα σας προσφέρει λίγη πολυτέλεια στα μονοπάτια. Πιθανώς δεν είναι το σετ που σας αρέσει για εξαιρετικά ελαφριά σακίδια πλάτης, αλλά είναι αρκετά συμπαγές για τις περιπέτειες στο σακίδιο σας. Όταν δεν χρειάζεστε ένα πλήρες γεύμα, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε μερικά υπέροχα σνακ για να έχετε μαζί σας.

Χρησιμοποιείτε ένα σετ μαγειρικής που αγαπάτε; Αφήστε την επιλογή σας στα σχόλια παρακάτω!

Schreibe einen Kommentar