Γιατί είναι σημαντικό να προσέχετε τον κήπο σας – GoTo4Gardening

0
Γιατί είναι σημαντικό να προσέχετε τον κήπο σας – GoTo4Gardening

Οι κήποι είναι υπέροχες προσθήκες σε κάθε ιδιοκτησία, αλλά αν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε έναν, πρέπει επίσης να είστε έτοιμοι να το φροντίσετε. Δεν απολαμβάνουν όλοι να εργάζονται σκληρά έξω, αλλά η σωστή συντήρηση του κήπου είναι ζωτικής σημασίας για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών λόγων και το να γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι μπορεί να σας κάνει πιο χαρούμενους να κάνετε τη δουλειά. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει τη φροντίδα του κήπου σας τόσο σημαντική.

Φωτογραφία από Άνι Σπρατ επί Ξεβιδώστε

Με απλά λόγια, όσο πιο φροντισμένος είναι ο κήπος σας, τόσο πιο άνετα θα είστε μέσα σε αυτόν. Δεν έχει νόημα να έχετε έναν κήπο μόνο για να μην τον χρησιμοποιήσετε ποτέ γιατί είναι μεγάλο χάος και δεν απολαμβάνετε να βρίσκεστε εκεί έξω. Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, θα εύχεστε να είχατε κάπου να καθίσετε, και γνωρίζοντας ότι το κάνετε, αλλά καλύπτεται από ένα απεριποίητο γκαζόν και οι κατάφυτοι θάμνοι είναι κρίμα.

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους καλοκαιρινούς μήνες και να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον κήπο σας, είναι καλύτερο να τον κάνετε όσο πιο άνετο μπορείτε και αυτό σημαίνει να τον φροντίζετε.

Δεν έχουν όλα τα σπίτια κήπους και για πολύ χρόνο, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό για το οποίο κάποιος θα είναι πρόθυμος να πληρώσει επιπλέον. Εάν πουλάτε το ακίνητό σας και έχετε έναν κήπο οποιουδήποτε μεγέθους, είναι πραγματικά ένα πλεονέκτημα και θα πληρώσει για να το διατηρήσετε καλά.

Όχι μόνο ένας τακτοποιημένος κήπος θα κάνει τον θεατή να ενδιαφέρεται περισσότερο για την αγορά του ακινήτου σας επειδή μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να απολαμβάνει τον κήπο χωρίς να χρειάζεται να κάνει καμία εργασία (αν και φυσικά, θα πρέπει να τον διατηρήσει όταν μετακομίσει μέσα), αλλά Το σπίτι μπορεί κάλλιστα να πουληθεί πιο γρήγορα και σε υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με ένα χωρίς κήπο ή ένα με κήπο που είναι ακατάστατο και απρόσεκτο.

Οι αγοραστές μπορεί επίσης να ανησυχούν ότι εάν δεν φροντίζετε τον κήπο, δεν φροντίζετε και το σπίτι. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό.

Όταν φροντίζετε τον κήπο σας, μπορεί να σας φροντίσει σε αντάλλαγμα. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να ζούμε πιο βιώσιμες ζωές, και όταν έχετε έναν κήπο, έχετε τον τέλειο τρόπο για να το κάνετε αυτό. Ξεθάψτε ένα έμπλαστρο λαχανικών ή επενδύστε σε ένα θερμοκήπιο και Φώτα ανάπτυξης LED, και μπορείτε εύκολα να καλλιεργήσετε τα δικά σας λαχανικά και φρούτα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε πολύ πιο αυτάρκεις και να αποκομίσετε κυριολεκτικά τα οφέλη από αυτό που σπέρνετε.

Ωστόσο, εάν δεν φροντίζετε τον κήπο σας, αυτό μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνετε. Το έδαφος μπορεί να είναι πετρώδες και δύσκολο για να καλλιεργήσετε οτιδήποτε, και αυτό είναι αν μπορείτε να φτάσετε σε αυτό – εάν το γρασίδι είναι κατάφυτο και υπάρχουν παντού πέτρες, μπορεί να μην έχετε καθόλου χώρο για να φτιάξετε ένα μπάλωμα λαχανικών. Επιπλέον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε και τις καλλιέργειές σας. δεν μπορείτε απλώς να τα αφήσετε να φροντίζουν μόνοι τους καθώς δεν θα αναπτυχθούν καλά και μπορεί να μην μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε καθόλου.

Schreibe einen Kommentar