Γιατί οι πελάτες μας αγαπούν να συνεργάζονται με το Tech Dump · Tech Dump

0
Γιατί οι πελάτες μας αγαπούν να συνεργάζονται με το Tech Dump · Tech Dump

Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις για τις ανάγκες τους στη διάθεση περιουσιακών στοιχείων πληροφορικής (ITAD). Και φαίνεται ότι τους αρέσει επίσης να συνεργάζονται μαζί μας: όλα αυτά τα χρόνια, λαμβάνουμε σταθερά θετικά σχόλια από τους επιχειρηματικούς μας εταίρους.

Εάν είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε με την Tech Dump, διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας σχετικά με τη συνεργασία μαζί μας και μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες ITAD της εταιρείας σας.

Εξαιρετική επικοινωνία και εξυπηρέτηση πελατών

σε συνεργασία με το tech dump

«Η συνεργασία με την Tech Dump είναι πάντα μια θετική εμπειρία. Λαμβάνω πάντα μια απάντηση γρήγορα σχετικά με τον προγραμματισμό και άλλα αιτήματα που μπορεί να έχει η εταιρεία μας. Ήταν τόσο εξυπηρετικοί με την παραλαβή επιπλέον υλικών όταν χρειαζόταν και πάντα παρείχαν την απαιτούμενη τεκμηρίωση. Το Tech Dump είναι πάντα εξυπηρετικό, συνεργάσιμο, αποτελεσματικό και φιλικό.» — Pam Byrnes, Υπεύθυνος Υλικών στο Minnetronix

«Ήθελα απλώς να επικοινωνήσω και να επαινέσω την εταιρεία σας για τον τρόπο που δραστηριοποιείτε. Ξεκινώντας από εσάς και την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τη μη χρέωση παραλαβής, την επικοινωνία με εσάς και τον οδηγό σας, τον Doug, και στη συνέχεια την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών του Doug ενώ βρίσκομαι στην τοποθεσία μας, δεν είχα τίποτα άλλο παρά μια εξαιρετική εμπειρία. Σε έναν κόσμο που είναι τόσο διαφορετικός από αυτόν που ήταν, είναι τόσο αναζωογονητικό να συνεργάζεσαι με εταιρείες που εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την υποστήριξη πελατών. Παιδιά σίγουρα κάνετε τα πράγματα σωστά! Ευχαριστώ και να έχετε μια υπέροχη μέρα!» — Tasia Balk, Διοικητική Υποστήριξη/Πληρωτέοι λογαριασμοί

«Η Tech Dump παρείχε στον οργανισμό μου την έγκαιρη παραλαβή των παλαιών ηλεκτρονικών και των υπολογιστών μας. Κυριολεκτικά πήραν τα πάντα, κάτι που μείωσε την ακαταστασία στο γραφείο μας. Το προσωπικό τους ήταν υπέροχο στη συνεργασία και παρείχε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Έκαναν όλη αυτή τη διαδικασία πολύ βολική και σίγουρα τα προτείνω για άλλους οργανισμούς που θέλουν να ανακυκλώσουν παλιά ηλεκτρονικά.» – Ομάδα R.

«Όλα πήγαν ομαλά και πέρα ​​από τις προσδοκίες μου. Εσείς και η ομάδα σας ήταν χαρά να συνεργαστείτε και προτείνω ανεπιφύλακτα το Tech Dump σε άτομα που γνωρίζω.» – Τομ Ράινερτ, AgMotion

Ευγενικό και επαγγελματικό προσωπικό

σε συνεργασία με το tech dump«Δεν μπορώ να πω αρκετά για το πόσο χαρούμενος και εντυπωσιασμένος είμαι από το προσωπικό του Tech Dump! Πραγματικά ανυπομονώ να αποκτήσω την ανακύκλωση (την οποία φοβόμουν πριν από το Tech Dump). Το προσωπικό τους ήταν, όπως πάντα, ευγενικό και επαγγελματικό. Αισθάνομαι ότι έχουν τα καλύτερά μας συμφέροντα στην καρδιά τους και κάνουν την καλύτερη δουλειά τους! Σας ευχαριστώ και πάλι για άλλη μια εξαιρετική εμπειρία.” — Κιμ Λ.

«Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες σας χθες και είμαι πολύ χαρούμενος. Οι δύο άνδρες που στείλατε ήταν εξαιρετικά εξυπηρετικοί και φιλικοί και η διάθεση ήταν καταπληκτική. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες σας σε όλους. Μεγάλη τιμή και γρήγορη εξυπηρέτηση! Είστε απίθανοι.“ — Linda Edstrom, MN Center for Fiscal Excellence

«Απλώς ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που τα καταφέρατε σήμερα για την ανακύκλωσή μας. Τόσο ο Wes όσο και ο Doug ήταν καταπληκτικοί και υπέροχοι στη συνεργασία. Θα πρέπει να επαινούνται για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια, τη φιλικότητα και τον επαγγελματισμό τους. Θα τα συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε άλλο. Ήταν χαρά να δουλεύω μαζί τους.” — Mark Holm, City of Eagan, επόπτης συστημάτων πληροφορικής

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού, ασφαλούς και κερδοφόρου προγράμματος διάθεσης περιουσιακών στοιχείων πληροφορικής (ITAD) για την επιχείρησή σας; Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό μας εδώ!

Θετική κοινωνική αποστολή και αντίκτυπος στη γύρω κοινότητα

σε συνεργασία με το tech dump«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που βρήκα την ευκαιρία για την εταιρεία μου να συνεργαστεί με την Tech Dump για μια εκδήλωση ηλεκτρονικής ανακύκλωσης εργαζομένων. Όχι μόνο το προσωπικό του Tech Dump ήταν καταπληκτικό στη συνεργασία — βελτιστοποίηση της ρύθμισης και της προώθησης εκδηλώσεων και πλοήγηση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες — αλλά ήταν επίσης σε θέση να μας εξοικονομήσει χρήματα σε σύγκριση με εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών. Χάρηκα επίσης που μπόρεσα να συνεργαστώ με έναν οργανισμό με θετική κοινωνική αποστολή — τι υπέροχη ομάδα που κάνει εξαιρετική δουλειά. Ευχαριστώ Tech Dump!» — Μαίρη Α.

«Το γραφείο μας προγραμμάτισε μια παραλαβή Tech Dump στην τοποθεσία της επιχείρησής μας και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την προθυμία και την ευελιξία της Tech Dump να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας και να απαντήσει στις ερωτήσεις που είχαμε σχετικά με θέματα ασφάλειας. Η ομάδα που έφτασε στο γραφείο μας φόρτωσε επιμελώς τα διάφορα ηλεκτρονικά μας (δεν σήκωσα ούτε ένα δάχτυλο!) και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τις δωρεές μας. Μπορώ να πω ότι αυτή η οργάνωση έχει μια αξιοσημείωτη επίδραση στη γύρω κοινότητα — γι‘ αυτό θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους στηρίξω και να ενθαρρύνω άλλους να κάνουν το ίδιο!». — Monika H.

Η συνεργασία με το Tech Dump είναι εύκολη

σε συνεργασία με το tech dumpΌταν συνεργάζεστε με την Tech Dump για τις ανάγκες σας στο ITAD, θα δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που ανταποκρίνεται στους εταιρικούς σας στόχους και διατηρεί την εταιρεία σας πλήρως συμβατή. Η ασφαλής μας διαδικασία απολύμανσης και καταστροφής δεδομένων δοκιμάζεται και ελέγχεται συνεχώς για να εγγυηθεί ότι τα δεδομένα σας παραμένουν εμπιστευτικά και ότι τα ανακυκλωμένα εξαρτήματα υφίστανται υπεύθυνη επεξεργασία.

Είτε ανανεώνετε τους υπολογιστές του γραφείου σας, αναβαθμίζετε τον εξοπλισμό πληροφορικής σας είτε μετακινείτε ή μειώνετε το μέγεθος του γραφείου σας, το Tech Dump μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε τις ανάγκες σας στο ITAD.

Εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε τη διαδικασία διάθεσης περιουσιακών στοιχείων όσο το δυνατόν πιο απλή και εύκολη για εσάς, προσφέροντας επιτόπου παραλαβές και εκδηλώσεις ανακύκλωσης ηλεκτρονικών απορριμμάτων, ανάκτηση αξίας για τα περιουσιακά στοιχεία πληροφορικής σας που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται, πιστοποιητικά καταστροφής δεδομένων ή απολύμανσης και πολλά άλλα . Το καλύτερο από όλα, δεχόμαστε σχεδόν οτιδήποτε έχει καλώδιο, καλώδιο ή μπαταρία.

Εάν η συνεργασία με το Tech Dump ακούγεται κατάλληλη για τις ανάγκες σας στο ITAD, καλέστε μας στο 763.432.3117 για να ξεκινήσετε.

Schreibe einen Kommentar