Γιατί οι τσάντες Dumpster είναι κακή ιδέα

2
Γιατί οι τσάντες Dumpster είναι κακή ιδέα

Εάν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση σπιτιού ή καθαρισμό, μπορεί να έχετε δει έναν κάδο απορριμμάτων σε στυλ τσάντας στο τοπικό σας κατάστημα ειδών μεγάλης συσκευασίας. Μπορεί να το θεωρείτε ως μια βιώσιμη επιλογή για να απαλλαγείτε από τα υπολείμματα και τα σκουπίδια των προϊόντων σας. Να είστε επιφυλακτικοί. τα φαινόμενα μπορεί να απατούν. Η λογική τιμή που βλέπετε στο κατάστημα δεν είναι καθόλου αυτή. Η τιμή αφορά μόνο την τσάντα. Υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό κόστος για την παραλαβή, και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ζητήματα με τις σακούλες Dumpster

Εάν έχετε ένα μεγάλο σπίτι, τότε μια τσάντα σκουπιδιών δεν είναι η λύση που χρειάζεστε. Οι σακούλες απορριμμάτων χωρούν μόνο περίπου 3 κυβικά μέτρα που δεν είναι μεγάλη έκταση, ιδιαίτερα όταν εξετάζετε τα συντρίμμια κατεδάφισης. Γεμίζει γρήγορα, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει ότι θα χρειαστείτε μια δεύτερη και τρίτη σακούλα απορριμμάτων. θα διαπιστώσετε ότι είναι πιθανό να ξοδεύετε περισσότερα από ό,τι θα ξοδεύατε σε έναν κάδο απορριμμάτων με αναρρόφηση, λαμβάνοντας υπόψη τα τέλη παραλαβής.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι, παρόλο που η τσάντα είναι διαθέσιμη στο πλησιέστερο κατάστημα οικιακών βελτιώσεων, αυτό δεν σημαίνει ότι η υπηρεσία θα παραληφθεί στον ταχυδρομικό σας κώδικα.

Ένα πρόβλημα που είναι πολύ κοινό με μια σακούλα σκουπιδιών είναι τα υλικά που χύνονται έξω. Επειδή κρεμάει και δεν έχει γερά τοιχώματα όπως τα roll-off dumpsters, τα σκουπίδια και τα απορρίμματα στην τσάντα σας μπορεί να χυθούν έξω. Αυτό το ζήτημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα πρόβλημα τις μέρες με αέρα, εάν τα σκουπίδια που πετάτε έχουν πολλή σκόνη μέσα. Μπορείτε να τυλίξετε τη σκόνη μέσα στο σπίτι σας ή στο χώρο του έργου και να προκαλέσετε απώλεια χρόνου λόγω καθαρισμού. Σε πολλές πολιτείες και πόλεις, το να μην περιέχει σωστά συντρίμμια μπορεί να επιφέρει βαριά πρόστιμα και να μειώσει τον προϋπολογισμό σας.

Η ανθεκτικότητα μπορεί να είναι πρόβλημα με τις σακούλες απορριμμάτων. Εάν βρίσκεστε σε εργοτάξιο, μπορεί να πετάτε ράβδους από χάλυβα. Ακόμη και το πιο ισχυρό πλαστικό ή καμβάς δεν μπορεί να εμποδίσει ένα αιχμηρό κομμάτι χάλυβα να το τρυπήσει. Αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να οδηγήσει σε χυμένα υλικά από το τρύπημα ή σε φθορά, τραυματισμό κάποιου από το αντικείμενο που το τρύπησε. Δεν θέλετε να χρειαστεί να προσθέσετε εργατικά κόστη ή έξοδα αγωγής στον προϋπολογισμό κατασκευής σας, επομένως είναι καλύτερο να αποφύγετε τις σακούλες των σκουπιδιών προς όφελος των roll-off κάδους.

Γιατί τα Roll-Off Dumpsters είναι ανώτερα από τα Dumpster Bags

Τα περισσότερα έργα όπως η ανακαίνιση σπιτιού, η ανακαίνιση στέγης ή η κατεδάφιση χρειάζονται μόνο έναν απορριμματοφόρο απορριμμάτων 20 υάρδων για να ολοκληρώσουν το έργο. Ένας κάδος απορριμμάτων μπορεί να χωρέσει αρκετούς τόνους και δεν θα αλλάξει το σχήμα του όταν τοποθετούνται σκουπίδια και σκουπίδια μέσα του. Μπορείτε να βασιστείτε στον αναδιπλούμενο κάδο απορριμμάτων ώστε να μην τρυπηθεί από αιχμηρά αντικείμενα στο εσωτερικό του. Είναι ψηλά. Οι συμπαγείς τοίχοι σημαίνουν ότι τα παιδιά που παίζουν στη γειτονιά δεν θα μπορούν να μπουν εύκολα μέσα σε αυτό και πιθανώς να τραυματιστούν σαν μια τσάντα σκουπιδιών.

Μπορείτε να παραδώσετε ένα roll-off κάδο απορριμμάτων στις περισσότερες περιοχές. Οι σακούλες απορριμμάτων πρέπει να τοποθετούνται σε μια επίπεδη περιοχή για να κρατούν τα πάντα μέσα. Είναι επίσης πιο δύσκολο να συμβεί απόρριψη σε ένα roll-off κάδο απορριμμάτων επειδή η πρόσβαση σε αυτόν δεν είναι τόσο εύκολη όσο μια σακούλα απορριμμάτων.

Η κατώτατη γραμμή

Θα χρειαζόντουσαν περίπου έξι σακούλες απορριμμάτων για να κάνουν την ίδια δουλειά σε έναν αναδιπλούμενο κάδο 20 γιάρδων. Το κόστος θα ήταν σημαντικά υψηλότερο με μια σακούλα απορριμμάτων. Επομένως, εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι η διαχείριση των απορριμμάτων του έργου σας πηγαίνει ομαλά, τότε ένας απορριμματοφόρος απορριμμάτων είναι η σωστή επιλογή.

Το Dumpstermaxx μπορεί να σας προσφέρει ένα Roll-Off Dumpster

Μπορούμε να φέρουμε ένα roll-off κάδο απορριμμάτων απευθείας στον χώρο εργασίας ή στο δρόμο σας. Απλώς καλέστε μας ή συμπληρώστε τη βολική ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας. Ένα από το προσωπικό μας θα είναι σε επαφή για να συζητήσει τις ανάγκες σας. Όταν καταλήξουμε ποιες είναι οι ανάγκες σας, θα σας παραδώσουμε ένα roll-off κάδο απορριμμάτων την κατάλληλη στιγμή για εσάς. Μην κάνετε το λάθος να χρησιμοποιήσετε μια τσάντα σκουπιδιών, καλέστε μας σήμερα!

Schreibe einen Kommentar