Γιατί χρειάζεστε ένα Roll-Off Dumpster για την επισκευή της στέγης σας

3
Γιατί χρειάζεστε ένα Roll-Off Dumpster για την επισκευή της στέγης σας

Έχετε σπίτι άνω των δεκαπέντε ετών; Έχετε σκεφτεί την κατάσταση της στέγης σας; Εάν δεν το έχετε, μπορεί να θέλετε να το ελέγξετε. Γιατί; Τα τελευταία χρόνια, μια αυξανόμενη τάση είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες να αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες σπιτιού να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν τις στέγες τους. Εάν έχετε ένα σπίτι, αυτή η απαίτηση της ασφαλιστικής εταιρείας είναι πιθανό να σας συμβεί κάποια στιγμή. Ακόμα κι αν δεν αναγκαστείτε να ξαναστέψετε το σπίτι σας, είναι μια καλή επένδυση αν σκοπεύετε να πουλήσετε το σπίτι σας στο εγγύς μέλλον. Μια νέα στέγη αναμφίβολα θα αυξήσει την αξία του σπιτιού σας. Έχοντας αυτά τα πράγματα κατά νου, ορίστε γιατί χρειάζεστε έναν αναδιπλούμενο κάδο για την επισκευή της οροφής σας.

Τι κάνετε με τον έρπητα ζωστήρα;

Μια αναγκαιότητα για κάθε έργο στέγης, ανεξάρτητα από το αν είναι η αντικατάσταση των παλαιών βότσαλα ή μια πλήρης επανατοποθέτηση στέγης, είναι ένας απορριμματοφόρος απορριμμάτων. Οι μόνες άλλες επιλογές είναι να φορτώσετε αναρίθμητους κάδους απορριμμάτων σε ένα φορτηγό ή να προσλάβετε μια ακριβή εταιρεία απομάκρυνσης σκουπιδιών για να παραλάβει το πεταμένο υλικό στέγης στο σπίτι σας. Η ποσότητα των απορριμμάτων που μπορεί να παράγει ένα έργο στέγης είναι εκπληκτική. Δεν συνειδητοποιείτε πόσο μεγάλη είναι η στέγη σας μέχρι να δείτε έναν σωρό από τα παλιά σας έρπητα ζωστήρα που αποτελείται από ένα ανάχωμα στην μπροστινή αυλή σας. Ένα σωρό από έρπητα ζωστήρα δεν είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αντιμετωπίσουν. Αποτελούν κίνδυνο με αιχμηρά νύχια που προεξέχουν από τον έρπητα ζωστήρα. Αυτά τα δύο ζητήματα είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να νοικιάσετε έναν κάδο απορριμμάτων για να διασφαλίσετε ότι ο έρπητας ζωστήρας δεν είναι διάσπαρτος στην αυλή σας και δεν χρειάζεται να τα μεταφέρετε μόνοι σας στη χωματερή.

Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το Roll-off Dumpster;

Δεδομένου ότι το μέγεθος της στέγης σας είναι ίσο με το μέγεθος του σπιτιού σας, ένας μεγαλύτερος κάδος απορριμμάτων είναι καλύτερος. Το Dumpstermaxx συνιστά έναν αναδιπλούμενο κάδο 40 γιάρδων για το έργο στέγης σας. Όσον αφορά την απόρριψη απορριμμάτων από έργα στέγης, είναι καλύτερο να έχετε πολύ μεγάλο κάδο απορριμμάτων παρά πολύ μικρό. Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος του κάδου απορριμμάτων που χρειάζεστε, το προσωπικό μας θα χαρεί να το συζητήσει μαζί σας.

Αφήστε το Dumpstermaxx να κάνει τη δουλειά για εσάς

Μην ξοδεύετε ώρες φορτώνοντας και μεταφέροντας τα πεταμένα έρπητα ζωστήρα στη χωματερή μόνοι σας. Το Dumpstermaxx διευκολύνει την ενοικίαση ενός roll-off κάδου για έργα στέγης. Φέρνουμε το roll-off dumpster απευθείας σε εσάς. Θα τοποθετήσουμε τον ενοικιαζόμενο κάδο απορριμμάτων στο δρόμο σας τη στιγμή της επιλογής σας. Μόλις έχετε τον κάδο απορριμμάτων, τα έρπητα ζωστήρα και το ξύλο μπορούν να πεταχτούν απευθείας σε αυτόν. Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, το Dumpstermaxx θα παραλάβει τον ενοικιαζόμενο κάδο απορριμμάτων και θα τον μεταφέρει στη χωματερή. Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας σε αυτόν τον ιστότοπο. Ένα μέλος του προσωπικού μας θα είναι σε επαφή για να συζητήσει τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να γίνουμε συνεργάτης σε όλα τα έργα σας που απαιτούν κάδο απορριμμάτων και η ανακαίνιση στέγης δεν είναι μικρή δουλειά. Οι εργασίες στεγών μπορούν να παράγουν σημαντική ποσότητα απορριμμάτων. το καταλαβαίνουμε και θέλουμε να αφαιρέσουμε το βάρος της διαχείρισης απορριμμάτων από τους ώμους σας.

Schreibe einen Kommentar