Εκκαθάριση ζημιών από πλημμύρες στην Ομάχα της Νεμπράσκα

2
Εκκαθάριση ζημιών από πλημμύρες στην Ομάχα της Νεμπράσκα

Dumpstermaxx- Εκκαθάριση ζημιών από πλημμύρες Omaha, NE 1 Dumpster Rental

Εάν ζείτε σε μία από τις ζώνες πλημμύρας της Ομάχα, οι πιθανότητες είναι ότι θα πρέπει τελικά να αντιμετωπίσετε μια πλημμύρα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Είναι απογοητευτική εμπειρία να βλέπεις το σπίτι σου να κάθεται σε νερό, χωρίς να ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι όταν επιστρέψεις. Μπορεί να έχετε τοποθετήσει κάποια αντικείμενα στην κορυφή μιας ντουλάπας ή στον επάνω όροφο, αλλά είναι πιθανό να υπάρχει μεγάλη ποσότητα επίπλων και αγαθών που δεν μπορούν να σωθούν. Υπάρχει ελπίδα, ωστόσο, με μια γρήγορη αντίδραση και σκληρή δουλειά, το σπίτι σας μπορεί να σωθεί. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για να βελτιώσετε την κατάσταση στο σπίτι σας αφού έχει πλημμυρίσει.

Αρχικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο Dumpstermaxx, θα χρειαστείτε έναν κάδο απορριμμάτων για να πετάξετε έπιπλα και άλλα αντικείμενα που δεν μπορούσαν να αποθηκευτούν. Αφού επιθεωρήσετε το σπίτι σας και έχετε μια ιδέα για το πόσα απόβλητα θα παράγει ο καθαρισμός της πλημμύρας. Αυτό θα είναι πολύ πιο δύσκολο από έναν ανοιξιάτικο καθαρισμό, είναι πιθανό να καθαρίσετε ολόκληρο το σπίτι καθώς και μια αυλή. Μπορούμε να σας πούμε πόσα νοικιαζόμενα σκουπίδια θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε την εργασία. Η αναμονή για υπηρεσίες απορριμμάτων μπορεί να σημαίνει εβδομάδες ή μήνες συντριμμιών μπροστά από το σπίτι σας, παρέχοντας ένα σπίτι για την άγρια ​​ζωή και θέτοντας απειλή για τα παιδιά. Μην περιμένετε κανέναν άλλο, βγάλτε τα σκουπίδια και τα σκουπίδια από την αυλή σας το συντομότερο δυνατό.

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε όταν επιστρέψετε στο σπίτι μετά από μια πλημμύρα είναι να ξεκινήσετε τη διαδικασία στεγνώματος. Θα χρειαστεί να ανοίξετε παράθυρα και πόρτες για να ρέει αέρας για να διευκολύνετε την εξάτμιση. Εάν έχετε ρεύμα, χρησιμοποιήστε ανεμιστήρες δαπέδου και αφυγραντήρες για να επιταχύνετε τη διαδικασία στεγνώματος. Τα χαλιά και τα επικαλυμμένα έπιπλα θα είναι μια πλήρης απώλεια και θα πρέπει να αφαιρεθούν αμέσως, θα αποτελούν συνεχή πηγή υγρασίας και θα αναπτύξουν μούχλα και ωίδιο. Τα υγρά αντικείμενα που μένουν στο σπίτι μετά από μια πλημμύρα δυσκολεύουν το στέγνωμα των τοίχων και αυξάνουν την πιθανότητα εμφάνισης μούχλας στους τοίχους. Μια υγρή και στεγνή ηλεκτρική σκούπα θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε όλο το νερό που στέκεται στο σπίτι σας. Εάν η ταπετσαρία ήταν βυθισμένη, θα πρέπει να αφαιρεθεί από τους τοίχους και να πεταχτεί έξω, η ταπετσαρία μπορεί να λειτουργήσει ως σφράγιση και να κρατήσει την υγρασία μέσα στους τοίχους.

Η αυλή σας μπορεί να γεμίσει με συντρίμμια από την πλημμύρα, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι ιδιοκτησία του γείτονά σας. Όταν είναι δυνατόν, αποθηκεύστε άλμπουμ φωτογραφιών, βραβεία και αναμνηστικά και προσπαθήστε να τα επιστρέψετε στους κατόχους τους. Φροντίστε να φοράτε βαριές μπότες και γάντια όταν απομακρύνετε τα σκουπίδια από την αυλή. Μπορεί να συναντήσετε ξύλο ή έρπητα ζωστήρα με καρφιά ακόμα μέσα τους. Συγκεντρώστε όλα τα χαλαρά υπολείμματα, όπως το ξύλο που αναφέρεται παραπάνω και τον έρπητα ζωστήρα μαζί με τα σκουπίδια, τα μέλη των δέντρων και τη βλάστηση ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα που μπορεί να έχουν ξεκουραστεί στην αυλή σας. Μόλις αφαιρέσετε όλα τα συντρίμμια από την αυλή σας, θα σας επιτρέψει να επιθεωρήσετε το σπίτι σας για ζημιές. Κάντε επισκευές όταν μπορείτε, για πιο περίπλοκες επισκευές θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία.

Dumpstermaxx- Εκκαθάριση ζημιών από πλημμύρες Omaha, NE Dumpster Rental

Χρειάζονται πολλές ώρες και σπαστική δουλειά για να σώσετε το σπίτι σας από περαιτέρω ζημιές μετά από μια πλημμύρα, αλλά μπορεί να γίνει. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρέχοντας επιπλέον κάδους απορριμμάτων εάν αποφασίσετε να ανακαινίσετε ή εάν η κατεδάφιση του σπιτιού είναι η μόνη επιλογή. Επικοινωνήστε με την Dumpstermaxx για τιμές και διαθεσιμότητα στους κάδους απορριμμάτων και στα δοχεία απορριμμάτων μας. Επιτρέψτε μας να βοηθήσουμε στις προσπάθειές σας για τη διάθεση των απορριμμάτων μετά από μια πλημμύρα.

Schreibe einen Kommentar