Επιλογές θεραπείας του εθισμού στα ναρκωτικά στην Πενσυλβάνια

2
Επιλογές θεραπείας του εθισμού στα ναρκωτικά στην Πενσυλβάνια

Η Πενσυλβάνια είναι γνωστή για τα όμορφα τοπία, τις ενδιαφέρουσες πόλεις και την πλούσια ιστορία της. Ωστόσο, φιλοξενεί επίσης μια αυξανόμενη επιδημία εθισμού στα ναρκωτικά. Τον περασμένο χρόνο, περίπου 300.000 άτομα στην πολιτεία υπέφεραν από ενεργό εθισμό στα ναρκωτικά. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές θεραπείας διαθέσιμες στην Πενσυλβάνια για όσους χρειάζονται βοήθεια.

Επιλογές θεραπείας του εθισμού στα ναρκωτικά στην Πενσυλβάνια

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Συμβουλευτική

Η επίσκεψη σε σύμβουλο είναι μια από τις πιο κοινές επιλογές θεραπείας για τον εθισμό στα ναρκωτικά. Στην πραγματικότητα, για όσους έχουν μια ήπια έως μέτρια διαταραχή κατάχρησης ουσιών, η συμβουλευτική μπορεί ακόμη και να είναι αρκετή για να τερματιστεί η συνήθεια.

Αυτό που κάνει τη συμβουλευτική τόσο αποτελεσματική είναι ότι Επιτρέπει στο άτομο να μιλήσει για τον εθισμό του και να μάθει πώς να αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Μέσα από διαφορετικά είδη συμπεριφορικών θεραπειών και θεραπειών ομιλίας, Οι σύμβουλοι μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να κατανοήσουν τη ρίζα του εθισμού τους. Αυτό μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμο για την πρόληψη της υποτροπής στο μέλλον και μπορεί να κάνει τους ασθενείς να έχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία.

Τηλευγεία

Εάν δεν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη όπως το Πίτσμπουργκ, η Φιλαδέλφεια ή το Χάρισμπουργκ, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο. Ωστόσο, χάρη στην τηλευγεία, μπορείτε πλέον να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε από την άνεση του σπιτιού σας.

Η τηλευγεία είναι μια μορφή συμβουλευτικής που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να συνδέσει τους ασθενείς με τους συμβούλους. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο μέσω κάμερας web ή μέσω τηλεφώνου μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή FaceTime.

Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους στις αγροτικές περιοχές να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική περίθαλψη και την καθιστά πιο βολική για όσους έχουν πολυάσχολα προγράμματα. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο σε θεραπευτές με άδεια στην πολιτεία της Πενσυλβάνια.

Θεραπεία υποβοηθούμενη από φάρμακα

Για μερικούς ανθρώπους, η συμβουλευτική και η τηλευγεία μπορεί να μην είναι αρκετές για να ξεπεράσουν τον εθισμό τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να είναι απαραίτητη η φαρμακευτική αγωγή (MAT).

Το MAT είναι η χρήση φαρμάκων σε συνδυασμό με συμπεριφορικές θεραπείες για τη θεραπεία διαταραχών κατάχρησης ουσιών. Αυτός ο τύπος θεραπείας χρησιμοποιείται συχνά για άτομα που είναι εθισμένα σε οπιοειδή όπως η ηρωίνη ή τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα.

Υπάρχουν τρία φάρμακα που χρησιμοποιούνται συνήθως στο MAT: η μεθαδόνη, η βουπρενορφίνη και η ναλτρεξόνη. Αυτά τα φάρμακα βοηθούν στη μείωση της λαχτάρας και των συμπτωμάτων στέρησης, γεγονός που μπορεί να διευκολύνει κάποιον να παραμείνει νηφάλιος.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου θεραπείας.

Εσωτερική Θεραπεία

Εάν παλεύετε με ένα σοβαρό έναεξάρτηση, ενδονοσοκομειακός αποτοξίνωσης στην Πενσυλβάνια μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η ενδονοσοκομειακή περίθαλψη είναι μια μορφή απεξάρτησης που απαιτεί από τους ασθενείς να μένουν στην εγκατάσταση κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους.

Αυτός ο τύπος Η θεραπεία συνιστάται συχνά για άτομα που έχουν ιστορικό υποτροπής ή που έχουν συνυπάρχουσα διαταραχή ψυχικής υγείας.

Η ενδονοσοκομειακή αποκατάσταση προσφέρει μια σειρά από οφέλησυμπεριλαμβανομένου:

 • Ένα ασφαλές και νηφάλιο περιβάλλον
 • 24ωρη επίβλεψη
 • Θεραπεία για συνυπάρχουσες διαταραχές ψυχικής υγείας
 • Πρόσβαση σε θεραπεία υποβοηθούμενη από φάρμακα
 • Ατομική, ομαδική και οικογενειακή συμβουλευτική
 • Σχεδιασμός μετέπειτα φροντίδας

Εξωτερική Θεραπεία

Εάν η ενδονοσοκομειακή αποκατάσταση δεν είναι η σωστή επιλογή για εσάς, η θεραπεία εξωτερικών ασθενών μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή. Η θεραπεία εξωτερικών ασθενών είναι μια μορφή απεξάρτησης που επιτρέπει στους ασθενείς να ζουν στο σπίτι και να παρακολουθούν θεραπευτικές συνεδρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό Ο τύπος θεραπείας συνιστάται συχνά για άτομα που έχουν ήπιο έως μέτριο εθισμό ή που έχουν μια δουλειά ή/και οικογενειακές υποχρεώσεις που θα δυσκόλευαν την ενδονοσοκομειακή αποκατάσταση.

Η εξωνοσοκομειακή θεραπεία έχει πολλά οφέλησυμπεριλαμβανομένου:

 • Ευέλικτο ωράριο που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας
 • Πρόσβαση σε θεραπεία υποβοηθούμενη από φάρμακα
 • Ατομική συμβουλευτική
 • Σχεδιασμός πρόληψης υποτροπών
 • Ομάδες Υποστήριξης

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τις ομάδες υποστήριξης είναι ότι είναι δωρεάν και ανοιχτές σε όλους. ΤΕδώ είναι ένας αριθμός διαφορετικών τύπων ομάδων υποστήριξης που διατίθενται στην Πενσυλβάνια, συμπεριλαμβανομένων των Ανώνυμων Αλκοολικών (AA), των Ανώνυμων Ναρκωτικών (NA), της SMART Recovery και των Women for Sobriety.

Αυτά τα οι ομάδες προσφέρουν ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να μάθουν από άλλους που παλεύουν με τον εθισμό. Παρέχουν επίσης ένα μέρος για τους ανθρώπους να βρουν υποστήριξη και υπευθυνότητα.

Εάν παλεύετε με τον εθισμό, υπάρχουν πολλές επιλογές θεραπείας διαθέσιμες στην Πενσυλβάνια. Είτε επιλέξετε ενδονοσοκομειακή αποκατάσταση, θεραπεία εξωτερικών ασθενών ή ομάδα υποστήριξης, σίγουρα θα υπάρχει κάτι που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε για βοήθεια και να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι.

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar