Η πληρωμή για πιστοποιημένες υπηρεσίες ITAD μπορεί να σας προστατεύσει από μια ακριβή αγωγή · Τεχνική απόρριψη

7
Η πληρωμή για πιστοποιημένες υπηρεσίες ITAD μπορεί να σας προστατεύσει από μια ακριβή αγωγή · Τεχνική απόρριψη

Οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν επηρεάσει εκατομμύρια καταναλωτές τα τελευταία χρόνια. Εταιρείες με παραβιάσεις δεδομένων διώκονται για την αποτυχία τους να προστατεύσουν τις προσωπικές πληροφορίες των πελατών και των ασθενών τους…και αυτό τους κοστίζει πολύ.

Μία από τις πιο γνωστές παραβιάσεις δεδομένων στην πρόσφατη ιστορία ήταν η Παραβίαση Equifax 2017όπου οι χαλαρές μέθοδοι ασφάλειας οδήγησαν στην κλοπή 143 εκατομμυρίων αριθμών κοινωνικής ασφάλισης, αριθμών πιστωτικών καρτών και αδειών οδήγησης.

Αυτό δείχνει τη σημασία της ύπαρξης ισχυρών μέτρων ασφάλειας δεδομένων. Ωστόσο, η ασφάλεια των δεδομένων δεν θα πρέπει να τελειώνει όταν οι συσκευές σας δεν είναι πλέον διαθέσιμες.

Η ακατάλληλη απόρριψη των απορριμμάτων μπορεί επίσης να θέσει τα δεδομένα σας σε κίνδυνο (για να μην αναφέρουμε βλάβες στο περιβάλλον) και να εκθέσει την εταιρεία σας σε πιθανές αγωγές. Προκειμένη περίπτωση:

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα εταιρειών που αντιμετώπισαν ακριβές αγωγές λόγω έλλειψης ασφάλειας δεδομένων ή ακατάλληλης διάθεσης των απορριμμάτων. Υπάρχουν δεκάδες ακόμη. Και χωρίς κατάλληλες πρακτικές κυβερνοασφάλειας, η εταιρεία σας θα μπορούσε να είναι η επόμενη.

Σε μια εποχή όπου φαίνεται ότι μια άλλη παραβίαση δεδομένων έρχεται στις ειδήσεις κάθε εβδομάδα, η εταιρεία σας δεν μπορεί να είναι πολύ προσεκτική σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων. Και η πληρωμή για πιστοποιημένες υπηρεσίες ITAD είναι ένα μέρος που συχνά παραβλέπεται για τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων σας.

Σημαντικές παραβιάσεις δεδομένων από το 2019

ΕΝΑ αναφορά παραβίασης δεδομένων από την IBM και το Ponemon Institute διαπίστωσε ότι η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε μια παραβίαση δεδομένων ήταν 29,6 τοις εκατό το 2019…και ότι η πιθανότητα έχει αυξηθεί μόνο τα τελευταία χρόνια.

Στην πραγματικότητα, οι παραβιάσεις δεδομένων εκτοξεύτηκαν από το 2020 έως το 2021. Σύμφωνα με το Ετήσια αναφορά παραβίασης δεδομένων 2021 του Identity Theft Resource Centerο συνολικός αριθμός παραβιάσεων δεδομένων αυξήθηκε περισσότερο από 68 τοις εκατό το 2021 σε σύγκριση με το 2020, φτάνοντας τον υψηλότερο συνολικό αριθμό παραβιάσεων δεδομένων που έχουν αναφερθεί ποτέ.

Αυτή η έκθεση σημείωσε επίσης ότι οι επιθέσεις που περιλαμβάνουν ransomware διπλασιάστηκαν το 2021 και το 2020. Ενώ το phishing ήταν η κύρια αιτία παραβιάσεων δεδομένων εδώ και χρόνια, αναμένεται ότι το ransomware θα ξεπεράσει το phishing ως κύρια αιτία φέτος.

Το εκπληκτικό κόστος μιας παραβίασης δεδομένων

Σύμφωνα με την έκθεση της IBM και του Ponemon Institute, το μέσο κόστος μιας παραβίασης δεδομένων παγκοσμίως είναι 4,24 εκατομμύρια δολάρια (αύξηση 10% από 3,86 εκατομμύρια δολάρια το 2019). Στις ΗΠΑ, αυτό το κόστος είναι σημαντικά υψηλότερο, στα 9,05 εκατομμύρια δολάρια—αυξημένο κατά 255% τα τελευταία 15 χρόνια (από 3,54 εκατομμύρια δολάρια το 2006)!

Αυτά τα ποσά περιλαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες παράγοντες κόστους, συμπεριλαμβανομένων νομικών, ρυθμιστικών και τεχνικών δραστηριοτήτων, απώλειας αξίας επωνυμίας, κύκλου εργασιών πελατών και απώλειας παραγωγικότητας των εργαζομένων.

Η IBM και η Ponemon διαπίστωσαν επίσης ότι το μέσο κόστος παραβίασης δεδομένων ήταν 1,07 εκατομμύρια δολάρια υψηλότερο σε οργανισμούς με κάποιο είδος μοντέλου απομακρυσμένης εργασίας. (Εν μέρει επειδή χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να περιοριστούν οι παραβιάσεις με απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό.)

Το κόστος είναι υψηλότερο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, με τον παγκόσμιο μέσο όρο να φτάνει τα 9,23 εκατομμύρια δολάρια το 2021 (αύξηση 29,5% σε σχέση με το κόστος 7,13 εκατομμυρίων του 2020).

Η χαμένη επιχείρηση ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας που συνέβαλε στο κόστος παραβίασης δεδομένων—συμπεριλαμβανομένου του κύκλου εργασιών των πελατών, του πρόσθετου κόστους απόκτησης νέας επιχείρησης και των χαμένων εσόδων λόγω της μη διαθεσιμότητας του συστήματος κατά τις κυβερνοεπιθέσεις.

Επιπλέον, οι επιπτώσεις μιας παραβίασης δεδομένων μπορεί να επηρεάσουν την εταιρεία σας αρκετά χρόνια αφού εντοπιστεί και περιοριστεί, τόσο σε άμεσο οικονομικό κόστος όσο και με τη μορφή απώλειας φήμης επωνυμίας.

Η ασφάλεια δεδομένων εκτείνεται πέρα ​​από το σύννεφο

Με αυτήν την αύξηση του κινδύνου εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, είναι ζωτικής σημασίας για κάθε εταιρεία να χρησιμοποιεί ισχυρές πρακτικές ασφάλειας δεδομένων.

Ενώ οι συσκευές χρησιμοποιούνται ενεργά, θα πρέπει να ενημερώνονται τακτικά και να προστατεύονται από τείχη προστασίας καθώς και λογισμικό προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό (με τους ορισμούς των ιών να ενημερώνονται καθημερινά). Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας στη δημιουργία και χρήση ισχυρών κωδικών πρόσβασης. Και βεβαιωθείτε ότι όλες αυτές οι πρακτικές εφαρμόζονται τόσο για συσκευές που χρησιμοποιούνται στο γραφείο όσο και για συσκευές που χρησιμοποιούνται από απομακρυσμένους εργαζόμενους.

Ωστόσο, οι πρακτικές κυβερνοασφάλειας δεν θα πρέπει να σταματήσουν όταν οι συσκευές δεν χρησιμοποιούνται πλέον ενεργά. Δεν προέρχονται όλες οι απειλές για τα δεδομένα σας από το cloud.

Οι στρατηγικές προστασίας δεδομένων, ασφάλειας δεδομένων και πρόληψης παραβίασης δεδομένων θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των κινδύνων στον κυβερνοχώρο και στη βελτίωση της συνολικής ασφάλειας. Τι συμβαίνει όμως με τα δεδομένα σας όταν οι συσκευές σας αποσυρθούν;

Μια αποτελεσματική, ολοκληρωμένη πολιτική ασφάλειας στον κυβερνοχώρο θα πρέπει να περιλαμβάνει τα πάντα, από την προμήθεια περιουσιακών στοιχείων έως τη συνταξιοδότηση. Μόλις οι υπολογιστές και άλλες συσκευές δεν χρησιμοποιούνται πλέον, πρέπει να απορριφθούν σωστά και με ασφάλεια από πιστοποιημένο προμηθευτή ITAD.

Η πληρωμή για πιστοποιημένες υπηρεσίες ITAD που προσφέρουν ασφαλή καταστροφή δεδομένων και ανακύκλωση ηλεκτρονικών ειδών θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας απόρρητες και τα δεδομένα σας ασφαλή ακόμα και αφού αποσύρετε την ξεπερασμένη τεχνολογία.

Όταν γίνει σωστά, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα πρόστιμα και τις νομικές χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν από παραβίαση δεδομένων.

Το Tech Dump είναι ένας αξιόπιστος πόρος για πολλές επιχειρήσεις που βασίζονται σε εμάς για τη διαχείριση των πιο ευαίσθητων πληροφοριών τους. Η διαδικασία ανακύκλωσης ηλεκτρονικών μας εγγυάται την καταστροφή όλων των δεδομένων και έχουμε πιστοποίηση R2 και NAID, επαληθεύοντας την αυστηρή τήρησή μας στα ασφαλή πρωτόκολλα.

Η συνεργασία με το Tech Dump για τις ανάγκες σας στο ITAD μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση της εταιρείας σας από το κόστος μιας δαπανηρής παραβίασης δεδομένων και στην προστασία της φήμης της επωνυμίας σας. Καλέστε μας σήμερα στο 763.432.3117 για να ξεκινήσετε.

Schreibe einen Kommentar