Η HEB παρουσιάζει Field & Future Products προς όφελος του Texas Parks & Wildlife Foundation

13
Η HEB παρουσιάζει Field & Future Products προς όφελος του Texas Parks & Wildlife Foundation

Το Texas Parks & Wildlife Foundation είναι η πτέρυγα διατήρησης του Texas Parks & Wildlife και έχουν δεσμευτεί να βρουν κεφάλαια και πόρους για τη διατήρηση των εδαφών του Τέξας για περισσότερα από 30 χρόνια, καθώς και την πλήρη αποκάλυψη, τις αγορές που έγιναν από το TXTH κατάστημα δώρων συμβάλλουν σε αυτή την αιτία. Ανακοίνωσαν μια καταπληκτική συνεργασία με την HEB και τη σειρά προϊόντων της Field & Future.

Το παντοπωλείο του Τέξας, HEB, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της ανταπόδοσης στην πολιτεία Lone Star, επομένως είναι λογικό οι δύο πρωτοβουλίες να ενωθούν για να φέρουν περισσότερη ευαισθητοποίηση στην προστασία των πόρων και των τεράστιων εκτάσεων.

Το Field & Future από την HEB είναι μια επιλογή προϊόντων που έχουν ρυθμιστεί να είναι πιο περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένα. Περιλαμβάνει μια ποικιλία προϊόντων από βρεφικά προϊόντα, είδη οικιακής χρήσης και είδη προσωπικής φροντίδας. Όλα τα είδη είναι κατασκευασμένα με ανακυκλωμένο ή ανακυκλώσιμο περιεχόμενο και διαθέτουν συστατικά βιοαποδομήσιμα και φυτικής προέλευσης. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη σειρά ειδών εδώ.

Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά HEB.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν περίπου 100 διαθέσιμα προϊόντα και τώρα, αγοράζοντας οποιοδήποτε από αυτά τα είδη, θα συνεισφέρετε στο Texas Parks & Wildlife Foundation για να υποστηρίξετε προσπάθειες διατήρησης όπως, „διατήρηση ακτών κατά μήκος της ακτής του κόλπου του Τέξας, αποκατάσταση μαύρης αρκούδας στο Δυτικό Τέξας, και την ίδρυση του Palo Pinto Mountains State Park στο Βόρειο Τέξας, το νεότερο κρατικό πάρκο της πολιτείας». Μάθετε περισσότερα για τα κρατικά πάρκα του Τέξας εδώ.

Δεν υπάρχει ακριβές ποσοστό δωρεάς που βρέθηκε στον ιστότοπο, αλλά μετράει για όλα τα διαθέσιμα στοιχεία στη σειρά.

Έχετε δοκιμάσει μερικά από τα είδη HEB Field & Future που προσφέρονται; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω!

Schreibe einen Kommentar