Κριτική: Οι ζώνες Arcade είναι κορυφαία επιλογή πεζοπορίας.

9
Κριτική: Οι ζώνες Arcade είναι κορυφαία επιλογή πεζοπορίας.

Αν ψάχνετε για μια νέα ζώνη πεζοπορίας, τότε πρέπει να γνωρίζετε για τις ζώνες Arcade. Είναι η κορυφαία επιλογή για δραστήριους τρόπους ζωής, είναι προσιτά και έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν. Σε αυτήν την ανασκόπηση της Arcade Belts θα μάθετε για το πώς λειτουργούν και την τιμή τους.

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω αυτών των συνδέσμων δίνουν σε αυτόν τον ιστότοπο μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Οι ζώνες Arcade είναι τέλειες για καθημερινή ή ενεργή χρήση. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του ιστότοπου Arcade Belts.

Ποιοι είναι οι Arcade Belts;

ο Σελίδα Σχετικά με εμάς τους περιγράφει ως, «Βασίζονται στην πεποίθηση ότι οι ζώνες θα μπορούσαν να σχεδιαστούν για να λειτουργούν καλύτερα, να διαρκούν περισσότερο και να είναι πιο άνετες. Αναπτύχθηκε από την αρχή με υλικά που είναι κατασκευασμένα για να πηγαίνουν παντού και οπουδήποτε, κάθε ζώνη Arcade παρέχει προσαρμοσμένη εφαρμογή, στιβαρό κράτημα και τη σωστή ευελιξία για να κινηθεί μαζί σας».

Χαρακτηριστικό Arcade Belts

Οι ζώνες που περιγράφονται σε αυτήν την ανάρτηση είναι ειδικά για το Περιπέτεια σειρά ζωνών. Δημιουργούν πρόσθετες κατηγορίες όπως: Capture, Futureweave, Leather, ακόμη και ζαρτιέρες.

Το τέντωμα σε αυτές τις ζώνες είναι αυτό που θα παρατηρήσετε αμέσως αφού τις φορέσετε. Έχουν μέγεθος ώστε να τεντώνονται στο μέγεθος 42, αλλά σε καμία περίπτωση οι ζώνες δεν αισθάνονται ότι χάνουν τη δύναμη τους. Έχουν τέλειο πλάτος και λόγω των ανθεκτικών υλικών δεν διπλώνουν ενώ τα φοράτε.

Η πόρπη είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, και αυτό την κάνει μια πλήρως συνθετική ζώνη που την καθιστά επίσης μια εξαιρετική ζώνη ταξιδιού. Δεν θα χρειαστεί να το αφαιρέσετε ενώ ταξιδεύετε στο αεροδρόμιο.

Κλείσιμο της ζώνης Η πόρπη απαιτεί να κοιτάξετε τα δύο κομμάτια τις πρώτες φορές για να προσαρμοστείτε στον τρόπο σχεδίασής τους, αλλά μόλις το κατεβάσετε είναι πολύ πιο εύκολο. Το κυρτό σχήμα δημιουργεί περισσότερο χώρο για να κλειδώσει το άλλο άκρο στη θέση του και να δημιουργήσει ένα υπέροχο κράτημα.

Ρύθμιση της ζώνης είναι επίσης υπέροχο γιατί μπορείτε να βρείτε την ακριβή εφαρμογή σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως χαλαρώσει ενώ φοράτε. Επειδή κρατάει τόσο καλά, η ρύθμιση της ζώνης απαιτεί λίγο γράσο αγκώνων για να γλιστρήσει σωστά το μήκος, αλλά αυτό είναι απλώς πρόσθετη διασφάλιση ότι θα παραμείνει άνετη.

Η περίσσεια ζώνη γλιστράει στην ελαστική ταινία κάτω από τη ζώνη, ώστε να μην κρέμεται περίσσεια ζώνη από το πουκάμισό σας.

Και το καλύτερο από όλα, τα συνθετικά υλικά είναι ανθεκτικά στη χρήση, αλλά και στην υγρασία! Το υπέροχο με αυτές τις ζώνες είναι ότι μπορείτε να τις αφήσετε στο παντελόνι σας όταν τις πλένετε και θα βγουν μια χαρά.

Έχουν ενημερώσει ορισμένα από τα υλικά τους με χαρακτηριστικά ανακυκλωμένα πλαστικά, έτσι ώστε να γνωρίζουν επίσης το περιβάλλον και να βρίσκουν τρόπους για να επαναχρησιμοποιήσουν τα πλαστικά.

Δείτε αυτό το βίντεο για να μάθετε πόσο εύκολα είναι στη χρήση τους:

Τιμολόγηση

Οι ζώνες Adventure διατίθενται σε διάφορα πλάτη και μήκη, αλλά ξεκινούν από 29,99 $ που είναι οι μπανάνες για το πόσο υψηλής ποιότητας είναι.

Δημιουργούν πολλές εξαιρετικές επιλογές χρωμάτων και θεμάτων, αλλά τα Arcade Belts έχουν επίσης άδεια χρήσης για μερικά από τα αγαπημένα σας εικονίδια, όπως το Grateful Dead και το Smokey the Bear.

Τώρα, λοιπόν, που διαβάσατε την κριτική των Arcade Belts, ελπίζουμε να αποφασίσετε αν αυτές είναι η τέλεια ζώνη σας για την επόμενη περιπέτεια πεζοπορίας σας.

Schreibe einen Kommentar