Λόγοι για τους οποίους το 20 Yard Roll-Off Dumpster είναι αγαπημένο

2
Λόγοι για τους οποίους το 20 Yard Roll-Off Dumpster είναι αγαπημένο

Ένας κάδος 20 υάρδων είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή σε σύγκριση με άλλα μεγέθη. Μπορείτε να το γεμίσετε με σχεδόν έξι φορτία κρεβατιών παραλαβής με σκουπίδια και σκουπίδια. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε γιατί είναι το αγαπημένο μέγεθος για μια σειρά από έργα, όπως ανακαίνιση σπιτιού, επισκευές στέγης, κατεδάφιση γκαράζ ή υπόστεγου και καθαρισμοί σπιτιού. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα για τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας κάδος απορριμμάτων 20 υάρδων. Είναι τόσο ευέλικτο όσο και προσιτό.

Η κανονική χωρητικότητα βάρους του κάδου απορριμμάτων 20 υάρδων είναι περίπου δέκα τόνοι ή 20.000 λίβρες.

Η τυπική περίοδος ενοικίασης για ένα σκουπιδότοπο 20 μέτρων είναι περίπου μία εβδομάδα. Ωστόσο, ο χρόνος που χρειάζεστε για ενοικίαση roll-off κάδου μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερος ή μεγαλύτερος.

Θυμηθείτε, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν επικίνδυνα ή απαγορευμένα υλικά. Αντικείμενα όπως ελαστικά, στρώματα, υγρά αυτοκινήτου και μπαταρίες είναι μερικά παραδείγματα των απορριμμάτων που δεν μπορούν να πεταχτούν στο roll-off σας. Φροντίστε να ελέγξετε με το Dumpstermaxx εάν δεν είστε σίγουροι τι μπορείτε να ρίξετε στον κάδο απορριμμάτων σας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Γιατί τα Roll-Off Dumpster 20 Yard είναι τόσο δημοφιλή

Το μοντέλο μας 20 υάρδων έχει ανοιχτή κορυφή για ευκολότερη φόρτωση. καθιστώντας εύκολη τη φόρτωση δυσκίνητων αντικειμένων όπως έπιπλα, συσκευές, σκυρόδεμα και μπάζα κατεδάφισης. Είναι επίσης το κορυφαίο μοντέλο για καθαρισμούς σπιτιών και γκαράζ. Μπορεί να φαίνεται σαν να είναι φίλος σε οικογένειες που έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αποθησαυριστή. Ο καθαρισμός ενός σπιτιού από επικίνδυνους κινδύνους πυρκαγιάς ή κινδύνους πτώσης, όπως στοίβες παλιών εφημερίδων ή περιοδικών, μπορεί να είναι μια ανακούφιση για τα αγαπημένα πρόσωπα ενός αποθησαυριστή. Ένας κάδος απορριμμάτων 20 υάρδων είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο μέγεθος για καθαρισμούς αποθησαυρών.

Παραλαβή 20-Yard Roll-Off Dumpster

Εάν έχετε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, θα πρέπει να τοποθετήσετε κόντρα πλακέ ή σανίδες για να αποτρέψετε τυχόν ζημιά στον κάδο απορριμμάτων. Βεβαιωθείτε ότι τα χαμηλά κρεμαστά μέλη έχουν κοπεί για να επιτρέψετε την παράδοση του κάδου. Εάν υπάρχουν καλώδια ρεύματος χαμηλής ανάρτησης, σκεφτείτε μια εναλλακτική θέση για την παράδοση του κάδου.

Λίγες ακόμη εκτιμήσεις

Για να βεβαιωθείτε ότι χρειάζεστε έναν κάδο απορριμμάτων 20 υάρδων, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής: Το κατά προσέγγιση βάρος των σκουπιδιών ή των σκουπιδιών που θα τοποθετηθούν στον κάδο απορριμμάτων και εάν χωράει ο συνολικός όγκος και το βάρος από τα σκουπίδια.

Φροντίστε να έχετε ακριβείς εκτιμήσεις για την ποσότητα των απορριμμάτων που πηγαίνουν στον κάδο απορριμμάτων για να προσδιορίσετε το σωστό μέγεθος. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στον καθαρισμό των κατασκευών είναι η υποτίμηση του μεγέθους του κάδου απορριμμάτων που χρειάζεται για να περιέχει όλα τα συντρίμμια. Μπορεί να καταλήξετε να παραγγείλετε έναν δεύτερο ή και τρίτο απορριμματοφόρο απορριμμάτων για να ολοκληρώσετε την εργασία και να στείλετε το έργο σας εκτός προϋπολογισμού. Το παλιό γνωμικό μέτρο δύο φορές και κόψιμο μία φορά ισχύει και για το μέγεθος ενός κάδου.

Χρειάζεστε έναν κάδο απορριμμάτων; Το Dumpstermaxx μπορεί να βοηθήσει.

Μπορούμε να παραδώσουμε έναν απορριμματοφόρα απορριμμάτων απευθείας στον χώρο εργασίας σας ή στον οικιακό σας δρόμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε τη βολική μας ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας. Ένα μέλος του προσωπικού μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει τις ανάγκες σας. Αφού προσδιορίσουμε ποιες είναι οι ανάγκες σας, θα σας παραδώσουμε το roll-off κάδο απορριμμάτων την κατάλληλη στιγμή για εσάς. Έτσι, εάν χρειάζεστε έναν απορριμματοφόρο απορριμμάτων 20 γιάρδων, επικοινωνήστε τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Schreibe einen Kommentar