Πώς να κερδίσετε την εμπειρία σας στο κάμπινγκ

0
Πώς να κερδίσετε την εμπειρία σας στο κάμπινγκ

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών

Το κάμπινγκ είναι μια εκπληκτική περιπέτεια που πρέπει να έχει ο καθένας τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Με αυτήν την εμπειρία, μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τη φύση, να αποκαταστήσετε τη σύνδεση με τον φυσικό κόσμο και επίσης να κάνετε ένα διάλειμμα από την τεράστια ταχύτητα της καθημερινής ζωής. Το κάμπινγκ, από την άλλη πλευρά, δεν είναι για όλους, και μερικά λαμπρά μυαλά σε όλο τον κόσμο έχουν καταλήξει στην έννοια του «glamping», που σημαίνει λαμπερό κάμπινγκ. Μέσα από αυτό, θα μπορείτε απολαύστε μερικές από τις ανέσεις του σπιτιού ενώ κάνετε κάμπινγκ. Το να προσθέσετε τις δικές σας πινελιές πολυτέλειας για να κάνετε ένα ταξίδι κάμπινγκ να μοιάζει περισσότερο με ένα ταξίδι glamping είναι μια επιλογή για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την εμπειρία τους στο κάμπινγκ αυθεντική.

ΠΙΣΤΩΣΗ: https://unsplash.com/photos/J_XuXX9m0KM

Ενώ ένα διασκεδαστικό και άνετο ταξίδι κάμπινγκ μπορεί να είναι εξαιρετικό για το πνεύμα επειδή σας επιτρέπει να αποσυνδεθείτε από τον έξω κόσμο, μπορεί να είναι φρικτό για την πλάτη σας εάν έχετε ήδη χρόνιο πόνο στην πλάτη. Μπορεί επίσης να σας κάνει να λαχταράτε τις ανέσεις του σπιτιού, όπως ένα άνετο κρεβάτι και ένα άνετο σετ παπλωματοθήκης. Εάν δεν έχετε ένα αρκετά μεγάλο όχημα για να μεταφέρετε τα πάντα, αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να φέρετε μαζί σας. Ωστόσο, είναι ακόμα εντελώς δυνατό να κοιμηθείτε καλά, εφαρμόζοντας αυτές τις απλές συμβουλές πριν τον ύπνο:

Φέρτε το δικό σας μαξιλάρι.

Το δικό σας μαξιλάρι παρέχει μια αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας. Κοιμηθείτε καλύτερα το βράδυ φέρνοντας ένα ξεχωριστό μαξιλάρι μαζί σας αντί να εξαρτάστε από αυτό που περιλαμβάνεται στον υπνόσακο σας.

Για να διατηρήσουμε το φαγητό μας φρέσκο ​​και να βλέπουμε το βράδυ, θέλουμε επίσης τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών όπως ψυγεία ή φακούς. Πολλά κάμπινγκ έχουν πλέον πρίζες, οπότε φροντίστε να ελέγξετε ξανά πριν κάνετε την κράτησή σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φέρετε μαζί σας τα αγαθά που θέλετε. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αγοράσετε ηλεκτρονικά φακούς με μπαταρία από καταστήματα όπως ECOGEAR FX. Οι ψύκτες εξωτερικού χώρου είναι πλέον διαθέσιμοι στα καταστήματα και είναι πολύ μικρότεροι σε μέγεθος από το ψυγείο που θα χρησιμοποιούσατε στο σπίτι, διευκολύνοντας το ταξίδι και τη μετακίνηση τους.

Σκεφτείτε ένα στρώμα φουσκώματος.

Διατίθενται εύκολα σε καταστήματα κάμπινγκ και συσκευάζονται σε αρκετά συμπαγές μέγεθος, καθιστώντας τα πολύ βολικά στη μεταφορά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αντλία για να τη φουσκώσετε όταν στήνετε τη σκηνή σας. Ανώτερο από το να ξαπλώνεις στο πάτωμα από άποψη άνεσης!

Σε αντίθεση με τους τυπικούς αδιάβροχους υπνόσακους, γιατί να μην πάρετε ένα στρώμα με βαμβάκι; Θα είσαι πολύ πιο άνετος. Θα κοιμάστε καλύτερα τη νύχτα, καθώς θα μοιάζει και θα είναι σαν το δικό σας σετ παπλωμάτων στο σπίτι.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να αγοράσετε μια φορητή κουζίνα αερίου για να ζεστάνετε την περιοχή του κάμπινγκ και να μαγειρέψετε το φαγητό σας. Εκτός από οικονομικές από άποψη χρήσης καυσίμου, μπορούν να μεταφερθούν και έξω από τη σκηνή με ευκολία. Μπορείτε να τα αγοράσετε στο κατάστημά σας στο κάμπινγκ και είναι επίσης αρκετά φθηνά. Απλώς θυμηθείτε να το απενεργοποιήσετε όταν τελειώσετε γιατί μπορεί να ζεσταθούν αρκετά και να παρουσιάσουν κίνδυνο πυρκαγιάς!

Schreibe einen Kommentar