Πώς να νοικιάσετε τον κατάλληλο κάδο απορριμμάτων για το επερχόμενο έργο ανακαίνισης του σπιτιού σας

12
Πώς να νοικιάσετε τον κατάλληλο κάδο απορριμμάτων για το επερχόμενο έργο ανακαίνισης του σπιτιού σας

Όταν σκίζετε ή κατεδαφίζετε δωμάτια πριν από την ανακαίνιση, θα δημιουργήσετε μια σημαντική ποσότητα σκουπιδιών. Στην πλειονότητα των κοινοτήτων, η απόρριψη δομικών υλικών όπως μέταλλο, γυαλί, γύψος και ξυλεία με την εβδομαδιαία υπηρεσία απορριμμάτων δεν επιτρέπεται.

Μια εξαιρετική επιλογή για ένα μεσαίο έως μεγάλο έργο ανακαίνισης σπιτιού εξετάζει το ενδεχόμενο α ενοικίαση σκουπιδιών στην Τάμπα Φλόριντα. Η ενοικίαση σκουπιδιών είναι μια λογική επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Μπορεί να χρειαστείτε άδεια εάν ο κάδος απορριμμάτων βγει στο δρόμο:

Το γραφείο αδειών δόμησης ή το τοπικό γραφείο επιβολής του χώρου στάθμευσης μπορεί να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις άδειες που απαιτούνται εάν σταθμεύετε τον κάδο απορριμμάτων στο δρόμο.

Εάν έχετε χώρο για να το τοποθετήσετε στη δική σας ιδιοκτησία, δεν θα έχετε καμία ανησυχία σχετικά με πρόστιμα ή άδειες.

Εάν ζείτε σε έναν δρόμο με μια ένωση γειτονιάς, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι όροι της σύμβασης ένωσης των ιδιοκτητών του σπιτιού δεν επιτρέπουν τη χρήση κάδου απορριμμάτων χωρίς άδεια.

Dumpster Rental Tampa FL

Διατηρήστε την περιοχή μπροστά από τον κάδο απορριμμάτων καθαρή:

Είτε ο κάδος πηγαίνει στην ιδιοκτησία σας είτε στο δρόμο, το φορτηγό που πέφτει και παραλαμβάνει τον κάδο απαιτεί χώρο για ελιγμούς.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να λαμβάνετε μια κλήση από τον οδηγό ή τον αποστολέα μας που σας ενημερώνει ότι κάτι δεν μας εμποδίζει να επιστρέψουμε. Εάν δεν μπορούμε να παραδώσουμε για αυτές τις περιπτώσεις, έχει ως αποτέλεσμα χρέωση ταξιδιού.

Πιθανότατα, ο κάδος απορριμμάτων απλά δεν θα παραδοθεί ή θα παραληφθεί. Στην καλύτερη περίπτωση, θα καθυστερήσετε μόνο για αρκετές ημέρες. Στη χειρότερη περίπτωση, η εταιρεία απορριμμάτων θα σας χρεώσει για την οδήγηση, μια νόμιμη χρέωση.

Γνωρίζετε ποιο μέγεθος σκουπιδιών να νοικιάσετε;

Θα χρειαστείτε ένα μέγεθος απορριμμάτων μεγαλύτερο από όσο νομίζετε. Ξύλα, μοκέτες, γυψοσανίδες – όλα αυτά τα σκουπίδια καταλαμβάνουν χώρο.

Η βρωμιά, το σκυρόδεμα και ο βράχος έχουν μεγαλύτερο βάρος από όγκο και γενικά, μπορείτε να γεμίσετε τον κάδο απορριμμάτων μόνο κατά το 1/4ου πλήρης (ελέγξτε το με την εταιρεία ενοικίασης).

Dumpster Rental Tampa FL

Βασικό μέγεθος κάδου απορριμμάτων:

Κάδος σκουπιδιών 10 γιάρδων: Ένα κοντέινερ 10 υάρδων δεν μπορεί να σας βοηθήσει πολύ εάν εκτελείτε σημαντικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σκίσετε ένα μικροσκοπικό μπάνιο.

Κάδος σκουπιδιών 20 yd: Αυτό είναι το δοχείο ελάχιστου μεγέθους που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τα σκουπίδια από ένα μικρό μπάνιο ή κουζίνα χωρίς κράμπες και σύνθλιψη.

Κάδος σκουπιδιών 30 yd: Αυτό χωράει μπροστά στα περισσότερα σπίτια χωρίς πολλά παράπονα από τους γείτονες. Μπορείτε να ρίξετε μοκέτα από γυψοσανίδα και ξύλο μέσα σε 30 μέτρα χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Κάδος σκουπιδιών 40 γιαρδών: Το δοχείο 40 γιάρδων είναι ένα τεράστιο roll-off σχεδιασμένο για τις μεγάλες εργασίες ανακαίνισης ολόκληρου του σπιτιού.

Ακόμα δεν είστε σίγουροι ποιο μέγεθος σκουπιδιών πρέπει να νοικιάσετε για το επικείμενο έργο ανακαίνισης σπιτιού σας; Οι ειδικοί ενοικίασης σκουπιδιών στο Dumpstermaxx μπορούν να σας βοηθήσουν. Με την πολυετή εμπειρία μας, μπορούμε να προτείνουμε το Right Dumpster Rental στην Τάμπα Φλόριντα για τις προσεχείς εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού σας.

Schreibe einen Kommentar