Τι μέγεθος δοχείου απορριμμάτων χρειάζεται για έναν καθαρισμό της αυλής;

2
Τι μέγεθος δοχείου απορριμμάτων χρειάζεται για έναν καθαρισμό της αυλής;

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, ίσως σκέφτεστε να κάνετε καθαρισμό της αυλής. Μπορεί να εργάζεστε από το σπίτι και να έχετε βαρεθεί να κοιτάτε μια ατημέλητη αυλή. Έχει γίνει ναρκοπέδιο με παλιά παιχνίδια, κατάφυτο γρασίδι και κρυμμένους σπασμένους ψεκαστήρες. Όποιος κι αν είναι ο λόγος για τον καθαρισμό της αυλής σας, θα χρειαστείτε έναν απορριμματοφόρο απορριμματοφόρο αν δεν θέλετε να μεταφέρετε μόνοι σας τα αποκόμματα γρασιδιού και τα υπολείμματα της αυλής σας στη χωματερή. Έτσι, το ερώτημα είναι τι μέγεθος σκουπιδιών χρειάζεστε για τον καθαρισμό της αυλής σας; Η απάντηση είναι ότι εξαρτάται από το μέγεθος της αυλής σας. Πριν φτάσουμε σε αυτό, ας δούμε μερικές από τις εργασίες συντήρησης της αυλής που πρέπει να κάνετε πριν από το καλοκαίρι.

Συντήρηση αυλής για το καλοκαίρι

Η αυλή σας μπορεί να ήταν καλυμμένη με χιόνι κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και μπορεί κανείς να υποθέσει ότι δεν κάνατε συντήρηση το φθινόπωρο επειδή διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση. Ίσως ζείτε σε ένα πιο ζεστό κλίμα όπου το γρασίδι μεγάλωνε πιο αργά το χειμώνα, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να μεγαλώνει. Νομίζετε ότι ξέρετε πού είναι το τρίκυκλο του παιδιού σας κάτω από όλο αυτό το γρασίδι, αλλά δεν είστε σίγουροι. Το να βγεις έξω με ένα χλοοκοπτικό με αντικείμενα που θα μπορούσαν να γίνουν βλήματα είναι κακή ιδέα. Αρχικά, αφαιρέστε οτιδήποτε μπορεί να χτυπήσει το χλοοκοπτικό σας και να πετάξει. Χρησιμοποιήστε ένα μαχλέπι για να καθαρίσετε το γρασίδι μέχρι τη μέση. Να είστε προσεκτικοί με τυχόν τρύπες και επικίνδυνα άγρια ​​ζώα. Αφού βεβαιωθείτε ότι το γρασίδι είναι καθαρό από υπολείμματα, πρέπει να το κουρέψετε. Το φρεσκοκομμένο γκαζόν θα σας επιτρέψει να μπορείτε να κινείστε ελεύθερα στην αυλή χωρίς να πατάτε πάνω σε κάποιο κρυφό κίνδυνο όπως ένα skateboard ή μια τρύπα από κουνέλι. Απορρίψτε όλα τα αποκόμματά σας στον ενοικιαζόμενο κάδο απορριμμάτων.

Στη συνέχεια, κόψτε όλους τους θάμνους και τα μικρότερα δέντρα για να βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο φαίνονται καλά, αλλά και τα άκρα τους δεν θα αποτελέσουν κίνδυνο που θα μπορούσε να σκοντάψει κάποιον ή να τον χτυπήσει στο πρόσωπο. Όλα τα άκρα που έχετε κόψει μπορούν να τοποθετηθούν στον κάδο απορριμμάτων. Εάν έχετε ένα νεκρό δέντρο στην αυλή σας που κόβετε, μπορείτε να το πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων, αρκεί να είναι κομμένο σε μικρά διαχειρίσιμα κομμάτια. Φροντίστε να μην γεμίσετε υπερβολικά τον κάδο απορριμμάτων όπου τα απόβλητα χύνονται στα πλαϊνά.

Αφαιρέστε τους πιθανούς κινδύνους

Αφού κουρέψετε και κόψετε την αυλή σας, είναι καιρός να αφαιρέσετε πιθανούς κινδύνους. Τα έπιπλα γκαζόν που σαπίζουν ή σκουριάζουν μπορεί να σπάσουν και να προκαλέσουν τραυματισμό σε ένα μέλος της οικογένειας ή έναν επισκέπτη που κάθεται σε αυτά. Τα παλιά λουτρά πουλιών μπορεί να είναι τόποι αναπαραγωγής για κουνούπια που μεταδίδουν ασθένειες. Η αυλή σας μπορεί να έχει μετατραπεί σε ένα ad hoc σκουπιδότοπο με παλιές συσκευές, έπιπλα και εξοπλισμό γυμναστικής να κάθονται τριγύρω, και επίσης να έχει γίνει χώρος αναπαραγωγής για κουνούπια και άλλα παράσιτα. Οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό θα πρέπει να αφαιρεθεί από την αυλή σας.

Τι μέγεθος απορριμμάτων πρέπει να νοικιάσω από την Dumpstermaxx;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το μέγεθος της αυλής σας θα υπαγορεύσει το μέγεθος του κάδου που θα νοικιάσετε. Εάν έχετε μια μικρή αυλή, τότε θα χρειαστείτε μόνο έναν κάδο απορριμμάτων 10 ή 15 υάρδων. Οι γιάρδες μέσου μεγέθους θα πρέπει να χρησιμοποιούν κάδο απορριμμάτων 20 γιάρδων. Εάν έχετε ένα πιο σημαντικό κτήμα που βρίσκεται σε ένα στρέμμα ή περισσότερο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κάδο απορριμμάτων 30 έως 40 γιάρδων.

Το Dumpstermaxx θα παραδώσει τον κάδο απορριμμάτων απευθείας στο δρόμο σας και μόλις τον γεμίσετε, θα τον παραλάβουμε και θα τον μεταφέρουμε. Το να προσπαθείτε να μεταφέρετε μόνοι σας τα απόβλητα της αυλής σε χώρο υγειονομικής ταφής μπορεί να είναι μια κουραστική και απαιτητική εργασία. Εάν δεν έχετε όλα τα αποκόμματα της αυλής σας συσκευασμένα ακριβώς σύμφωνα με τις προδιαγραφές της διαχείρισης απορριμμάτων, δεν θα μπορείτε να τα πετάξετε. Γιατί να υπομείνετε τέτοιου είδους πονοκέφαλο όταν το Dunpstermaxx μπορεί να το κάνει για εσάς;

Το DumpsterMaxx θα απομακρύνει τα απορρίμματα της αυλής σας

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα έργα καθαρισμού της αυλής σας, παραδίδοντας έναν ενοικιαζόμενο απορριμματοφόρα. Θα φέρουμε ένα roll-off δοχείο απορριμμάτων στην τοποθεσία σας και θα τον παραλάβουμε μόλις γεμίσει. Θα το ρίξουμε στο δρόμο σας ή σε άλλο σημείο της επιλογής σας. Καλέστε μας σήμερα ή συμπληρώστε την εύκολη ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας τώρα! Ένα ευγενικό μέλος της ομάδας μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να παραγγείλετε το σωστό μέγεθος απορριμμάτων και να προγραμματίσετε μια ώρα που μπορούμε να σας τον φέρουμε. Μην περιμένετε, ξεκινήστε τον καθαρισμό της αυλής σας σήμερα!

Schreibe einen Kommentar