Τι συμβαίνει με τα πράγματά μου; · Tech Dump

0
Τι συμβαίνει με τα πράγματά μου;  · Tech Dump

Έτσι μόλις προγραμματίσατε μια παραλαβή με την ομάδα φορτηγών μας ή αποβιβάσαμε σε ένα από τα τις τοποθεσίες μας και τώρα αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τα αντικείμενά σας μετά έρχονται στην κατοχή μας. Μην ψάχνετε άλλο γιατί έχουμε όλες τις λεπτομέρειες που θα σας διευκολύνουν ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή μαζί μας!

Η Tech Dump είναι μια εταιρεία με πιστοποίηση NAID AAA και R2. Αυτός είναι ένας φανταχτερός τρόπος να πούμε ότι ορισμένοι ελεγκτές τρίτων έχουν κάνει εκτενή παρακολούθηση μαζί μας για να διασφαλίσουμε ότι οι διαδικασίες καταστροφής δεδομένων μας είναι ασφαλείς. Χρησιμοποιούμε μια διεξοδική διαδικασία καταστροφής και υγιεινής που είναι συμβατή με το HIPAA και το Υπουργείο Άμυνας. Αυτές οι πιστοποιήσεις και οι διαδικασίες δεν είναι-το-κάναμε-μια φορά-και-τώρα-είμαστε-καλά. Οχι! Πρόκειται για πιστοποιήσεις και διαδικασίες που απαιτούν συνεχή προσοχή και ακολουθούνται με κάθε αντικείμενο που περνάει από τις πόρτες μας. Εν ολίγοις, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας δεν θα διακυβευτούν ποτέ.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα σχετικά με τις λεπτές λεπτομέρειες της ασφάλειας δεδομένων στο δικό μας δικτυακός τόποςσυμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για τον τρόπο απόκτησης Πιστοποιητικού Καταστροφής ή Αποχέτευσης, εάν το χρειάζεστε.

Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν την απόλυτη ηρεμία κατά την ανακύκλωση μαζί μας, γι‘ αυτό παίρνουμε πολύ σοβαρά την ασφάλεια δεδομένων εδώ στο Tech Dump. Στο τέλος της ημέρας, η ασφάλεια των δεδομένων δεν χρειάζεται να αποτελεί ανησυχία κατά την ανακύκλωση με το Tech Dump. Θα καταστρέψουμε αποτελεσματικά και με ασφάλεια όλα τα δεδομένα που έρχονται στο δρόμο μας, το εγγυόμαστε!

Schreibe einen Kommentar