Το πάρκο του Μπρούκλιν και το καταπράσινο γρασίδι

0
Το πάρκο του Μπρούκλιν και το καταπράσινο γρασίδι

Το πάρκο του Μπρούκλιν και το καταπράσινο γρασίδι

Ως μια από τις πιο μοναδικές πόλεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Brooklyn Park, η Μινεσότα είναι μια από τις πιο «φυσικές» πόλεις που θα μπορούσε να βρει κανείς ποτέ. Οι δεντρόφυτοι δρόμοι και τα δεκάδες αναγνωρισμένα πάρκα έχουν κερδίσει στο Brooklyn Park τον τίτλο «Tree City USA» με περισσότερα από σαράντα μίλια φυσικών μονοπατιών για περπάτημα και ποδηλασία. Βρίσκεται στη βορειοδυτική περιοχή της Μινεάπολης της πολιτείας, το Brooklyn Park είναι το δεύτερο μεγαλύτερο προάστιο του Minneapolis-St. Ο Paul με σχεδόν 80.000 κατοίκους και είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη στη Μινεσότα και βρίσκεται στη δυτική πλευρά της όχθης του ποταμού Μισισιπή.

Πολίτες από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εξοικειώθηκαν με το Brooklyn Park όταν ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής Jesse Ventura έθεσε υποψηφιότητα και στη συνέχεια έγινε Δήμαρχος της πόλης στις αρχές της δεκαετίας του 1990 πριν γίνει Κυβερνήτης της Μινεσότα λίγα χρόνια αργότερα. Όταν ο Βεντούρα έβαλε την πόλη στον χάρτη, οι κάτοικοι της πόλης άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι υπήρχε αυτή η ομορφιά που ήταν κρυμμένη στις σκιές της μεγαλούπολης.

Δήμος Μπρούκλιν Παρκ

Γνωστό για την εμφάνισή του σε στυλ φάρμας, ήταν αρχικά το Brooklyn Township και έγινε πόλη γνωστή ως Brooklyn Park το 1969. Το Eidem Homestead εξακολουθεί να είναι μια πραγματική φάρμα εργασίας από τις αρχές του 1900 και από σήμερα εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην πόλη. Το αγρόκτημα, το οποίο ήταν γνωστό κυρίως για την παραγωγή πατάτας, αποτελεί μεγάλο πόλο έλξης για τουρίστες, ακόμη και ντόπιους, καθώς πολλά παιδιά σχολικής ηλικίας το επισκέπτονται με τα μαθήματά τους. Το Eidem Homestead πραγματοποιεί ξεναγήσεις στο βικτοριανού στιλ σπίτι του που εξακολουθεί να μοιάζει με την εποχή του, καθώς και σε έναν αυθεντικό αχυρώνα και ζώα, καθώς και σε άλλα κτίρια φάρμας.

Στο κλίμα της Βορειοδυτικής Μινεσότα, το Brooklyn Park βιώνει εξαιρετικά κρύο χειμώνα και κατά μέσο όρο, πάνω από πενήντα ίντσες χιονιού κάθε χρόνο. και η μέση θερμοκρασία τους χειμερινούς μήνες κριθάρι χτυπά δέκα βαθμούς. Η πόλη δέχεται επίσης κατά μέσο όρο πάνω από τριάντα ίντσες βροχής κάθε χρόνο, αλλά οι μέσες υψηλές του καλοκαιριού μπορούν να φτάσουν μεταξύ εβδομήντα και ογδόντα βαθμούς.

Γήπεδο γκολφ The Beauty of Brooklyn Park’s Edinburgh USA

Το Brooklyn Park είναι επίσης γνωστό ως το σπίτι του Γήπεδο γκολφ Εδιμβούργου ΗΠΑ, ένα από τα καλύτερα και κορυφαία γήπεδα γκολφ σε όλη την Αμερική. Το μάθημα έχει στρέμματα επί στρέμματα καταπράσινο γρασίδι και αρκετές πλωτές οδούς ακολουθώντας ένα σχέδιο εμπνευσμένο από τη Σκωτία. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του γηπέδου γκολφ είναι ότι ανήκει και λειτουργεί από το Brooklyn Park Recreation και Τμήμα Πάρκων, καθιστώντας το ένα από τα όμορφα χαρακτηριστικά της πόλης. Το μάθημα ήταν επίσης το σπίτι πολλών σημαντικών εκδηλώσεων PGA όλα αυτά τα χρόνια.

Με το αμμώδες έδαφος για το οποίο είναι γνωστή η βορειοδυτική Μινεσότα, Παρκ του Μπρούκλιν φημίζεται για τις φάρμες πατάτας που καλλιεργούνται εκεί. Οι πατάτες τείνουν να αναπτύσσονται καλύτερα στο αμμώδες έδαφος, καθιστώντας τις το τέλειο περιβάλλον για το λαχανικό. Στην πραγματικότητα, η πατάτα είναι τόσο μεγάλο μέρος του πολιτισμού στην πόλη που υπάρχει μια γιορτή «Tater Daze», η οποία είναι μια παράδοση πενήντα ετών.

Ένα από τα πολλά πάρκα της πόλης είναι το δικό τους Central Park, το οποίο θεωρείται «κόμβος» για να συναντηθούν φίλοι και συνάδελφοι για να παίξουν ψυχαγωγικά αθλήματα με γήπεδα σόφτμπολ και γήπεδα τένις. Ένα από τα νεότερα πάρκα στο πάρκο του Μπρούκλιν είναι το Περιβαλλοντική Φυσική Περιοχή Πάρκου Μπρούκλιν που έχει σχεδιαστεί απλά για τα γούνινα μέλη της οικογένειας ως ένα μοναδικό πάρκο σκύλων.

Μονοπάτια του Μπρούκλιν Παρκ

Το μεγαλύτερο μονοπάτι και πάρκο του Brooklyn Park είναι το Περιφερειακό μονοπάτι Rush Creek που είναι πάνω από εννέα μίλια φυσικών καταφύγιων και πανέμορφων μονοπατιών, κυρίως γνωστά ως ποδηλατόδρομο, αλλά το χειμώνα κάνει επίσης μια υπέροχη διαδρομή για σκι αντοχής. Το μονοπάτι προσφέρει μια φυσική και ρουστίκ θέα στο πάρκο του Μπρούκλιν, ώστε οι αναβάτες να μπορούν να απολαύσουν όλα τα αξιοθέατα και τους ήχους της γύρω περιοχής. Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να κάνετε μια πεζοπορία θα ήταν στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού, όταν όλα είναι σε πλήρη άνθιση, ή ακόμα και στις αρχές του φθινοπώρου, πριν κάνει αφόρητο κρύο και ο ήχος των φύλλων που τρίζουν καθώς περπατάτε θα δώσει τη συνολική αίσθηση του εποχή.

ο Περιφερειακό μονοπάτι Shingle Creek είναι ένα άλλο μονοπάτι πεζοπορίας και ποδηλασίας που στην πραγματικότητα συνδέεται με το προαναφερθέν Περιφερειακό Μονοπάτι Rush Creek. Το Shingle Creek είναι ένα φυσικό μονοπάτι με ιθαγενή δεντρόφυτα μονοπάτια και ίσως ακόμη και θέαμα άγριας ζωής στη διαδρομή και είναι επίσης εξαιρετικό για ποδηλασία και πεζοπορία. Ως μέρος της περιοχής Three Rivers Park District, όλα τα μονοπάτια διαθέτουν τόσο μια πλακόστρωτη, άμεση διαδρομή ή έναν πιο «ρουστίκ» τύπο μονοπατιού, κάνοντας τον κόσμο γύρω σας ακόμα πιο ευχάριστο. Η απόλαυση όλων όσων έχει να προσφέρει η φύση είναι αυτό που κάνει αυτά τα μονοπάτια τόσο μοναδικά.

Κατά την πλοήγηση στα πολλά μονοπάτια του Πάρκου του Μπρούκλιν, θα μπορούσε κανείς να δει πολλά δέντρα σε διάφορες μορφές Δρυς και Σφενδάμου, Λευκό ή Μαύρο Ερυθρελάτη και Κόκκινο Πεύκο για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Τα πολλά είδη πουλιών που αποκαλούν την περιοχή του Brooklyn Park είναι το σπίτι τους, όπως τα γεράκια, τα γεράκια, οι κουκουβάγιες και ακόμη και τα κοράκια, ώστε να μπορούν να τα δουν όλα ενώ κάνετε μια χαλαρή πεζοπορία.

Brooklyn Park Flowers

Παρκ του Μπρούκλιν είναι επίσης γνωστά για τα όμορφα λουλούδια λιβάδι τους που φυτρώνουν ελεύθερα παντού. Λουλούδια όπως η παιώνια, η Monarda ή ακόμα και το Coneflower για να αναφέρουμε μερικά. Αυτοί οι τύποι λουλουδιών μπορούν να αντέξουν τους εξαιρετικά κρύους χειμώνες και στη συνέχεια να ανθίσουν εγκαίρως για τα μέσα έως τα τέλη της άνοιξης και μπορείτε να τα απολαύσετε όλο το καλοκαίρι. Τα λουλούδια των λιβαδιών είναι επίσης φυσικά σε όλα αυτά τα πάρκα και τις αγροτικές εκτάσεις, καθιστώντας τα ένα συνηθισμένο φαινόμενο.

Στην καρδιά ενός χειμώνα στη Μινεσότα, δραστηριότητες όπως snowmobiling, πατινάζ στον πάγο και σκι είναι όλες δημοφιλείς δραστηριότητες για τους κατοίκους του Brooklyn Park, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές τοποθεσίες που έχουν όμορφη, ανοιχτή γη. ο Λέσχη καλλιτεχνικού πατινάζ Three Rivers είναι ένα δημοφιλές παγοδρόμιο και διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους σκέιτερ στη Μινεσότα. Snowmobiling καθώς και σκι μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε από τα ανοιχτά μονοπάτια και μερικά προσφέρουν ακόμη και καθορισμένους χώρους για έλκηθρο.

Αν και μεγάλη πόλη και ακριβώς έξω από τη μητροπολιτική περιοχή Minneapolis-St. Paul, είναι μέρη όπως Δίπλα στο Homestead και τα μονοπάτια που δίνουν Παρκ του Μπρούκλιν μια συνολική αίσθηση μιας κλασικής μικρής πόλης. Η πόλη χτίστηκε από την όμορφη φύση της και όλα όσα χτίστηκε. Μερικές φορές, όταν ο κόσμος προχωρά τόσο τεχνολογικά, πολλοί ξεχνούν ότι είναι η απλότητα ενός τόπου που είναι η πραγματική ομορφιά όλων.

Εικόνα: http://edinburghusa.com/ και http://www.coursetrends.com/

Schreibe einen Kommentar