Το Tech Dump κερδίζει το Community Impact Award από το Twin Cities Business · Tech Dump

0
Το Tech Dump κερδίζει το Community Impact Award από το Twin Cities Business · Tech Dump

Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε! Είναι τιμή μας να λάβουμε το Twin Cities Business Magazine 2022 Community Impact Award και να είμαστε σε τόσο εξαιρετική παρέα με άλλους αξιόλογους οργανισμούς. Οι συνυποψήφιοί μας κάνουν σημαντική δουλειά στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, της πρόσβασης σε τρόφιμα και της ισότητας, του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας, της ισότητας στον τραπεζικό τομέα και πολλά άλλα.

Οι οργανισμοί που πληρούν τις προϋποθέσεις για το βραβείο είναι μη κερδοσκοπικοί και κερδοσκοπικές επιχειρήσεις των οποίων οι προσπάθειες κάνουν σημαντική διαφορά στην πολιτεία μας σε τομείς όπως η ανακούφιση της φτώχειας, η ανακούφιση από την πείνα και η πρόσβαση στο κεφάλαιο. Για να ληφθούν υπόψη για το βραβείο, οι εταιρείες πρέπει να υποδεικνύονται από μέλη της κοινότητας και να αξιολογούνται όχι μόνο για τη συμμετοχή τους στην κοινότητα, αλλά και για την ανάπτυξή τους, τον πολιτισμό και τον τοπικό αντίκτυπό τους στη Μινεσότα. Η αναγνώριση από τους συνομηλίκους μας σε παρόμοιους κλάδους, μαζί με ηγέτες επιχειρήσεων και κοινοτήτων είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μετράμε τον αντίκτυπο και την επιτυχία μας στην αποστολή μας.

Στην Tech Dump, έχουμε διπλή αποστολή να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για άτομα που αντιμετωπίζουν εμπόδια στην απασχόληση, ενώ παράλληλα εμποδίζουμε την είσοδο ηλεκτρονικών ειδών σε χώρους υγειονομικής ταφής. Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος και όλα έχουν αξία. Κάθε χρόνο, οι Αμερικανοί παράγουν δεκάδες εκατομμύρια τόνους ηλεκτρονικών απορριμμάτων. Γνωστά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά, με τη μορφή υπολογιστών, οθονών, κινητών τηλεφώνων, tablet – όλα μπορεί συνήθως να εισέλθουν σε χώρους υγειονομικής ταφής ή να αποσταλούν σε αναπτυσσόμενες χώρες όπου η απόρριψη είναι επικίνδυνη και εκμεταλλευτική.

Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κατά κεφαλήν περισσότερους κρατούμενους σε φυλακές και κρατικές και ομοσπονδιακές φυλακές από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Λιγότερο από δύο χρόνια εκτός φυλάκισης, τα άτομα αυτά βιώνουν ανεργία άνω του 30%. Πολλοί στερούνται την υποστήριξη και την πρόσβαση σε ευκαιρίες που μπορεί πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Γνωρίζουμε ότι για όσους έχουν σταθερή απασχόληση, είναι ευκολότερο να βρουν στέγη και να αρχίσουν να χτίζουν γερά θεμέλια καθώς χτίζουν μια νέα ζωή. Απασχολούμε ενήλικες με ιστορικό φυλάκισης και υποστηρίζουμε την επανένταξή τους στην κοινωνία μέσω θέσεων εργασίας και κατάρτισης.

Πολλοί από αυτούς τους υπαλλήλους Work Readiness παραμένουν για να γίνουν μόνιμοι υπάλληλοι ή να βρουν δουλειά μέσω τοποθέτησης σε άλλες τοπικές επιχειρήσεις Δίδυμες Πόλεις. Τα μέλη της ομάδας στις τοποθεσίες Golden Valley και St. Paul του Tech Dump εργάζονται για να παρέχουν ασφαλή, αξιόπιστη συλλογή και απόρριψη εταιρικών ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, όπως επιβεβαιώθηκαν από την πρόσφατη προσθήκη της Πιστοποίησης NAID AAA. Η Tech Discounts, ο κλάδος λιανικής μας, πουλά ανακαινισμένα ηλεκτρονικά είδη σε προσιτές τιμές, παρέχοντας μεγαλύτερη πρόσβαση στην πολυαναγκαία τεχνολογία.

Η συνεργασία με άλλες εταιρείες της Μινεσότα διευρύνει επίσης τον αντίκτυπό μας και θέλουμε να αναγνωρίσουμε τους εταιρικούς μας συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των General Mills, Sunrise Banks, Room & Board, ότι εκτρέπουν με ασφάλεια και υπευθυνότητα τα ηλεκτρονικά τους απόβλητα από τους χώρους υγειονομικής ταφής.

Λαμβάνουμε χρηματοδότηση και υποστήριξη από μερικά από τα πιο σεβαστά ιδρύματα στη Μινεσότα. Το Otto Bremer Charitable Trust, το Constellation Fund, το The Saint Paul & Minnesota Foundation, το McKnight Foundation και το Richard M. Schulze Family Foundation είναι μόνο μερικοί από τους γενναιόδωρους συνεργάτες που υποστηρίζουν το έργο της Tech Dump.

Τέλος, μέσω της υποστήριξης μεμονωμένων δωρητών από όλες τις δίδυμες πόλεις και την ευρύτερη Μινεσότα, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε τους στόχους μας και να συνεχίσουμε να θέτουμε νέους. Χάρη σε όλους όσους έχουν αφήσει τα ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά τους είδη, αγόρασαν ανακαινισμένα είδη τεχνολογίας ή έκαναν μια χρηματική δωρεά – όλα κάνουν τη διαφορά!

Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την αναγνώριση του βραβείου Community Impact του Twin Cities Business Magazine 2022. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε με τους τιμώμενους συναδέλφους μας στις 25 Μαΐου στο Metropolitan Ballroom. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ.

Πολλά περισσότερα για το Tech Dump και για καθέναν από τους αποδέκτες του βραβείου μπορείτε να βρείτε στην έντυπη και ψηφιακή έκδοση Απριλίου/Μαΐου του Επιχείρηση δίδυμων πόλεων.

Schreibe einen Kommentar