Τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να νοικιάσετε ένα αναρριχητικό δοχείο για επανατοποθέτηση στέγης

4
Τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να νοικιάσετε ένα αναρριχητικό δοχείο για επανατοποθέτηση στέγης

Χρειάζεστε ένα μέρος για να πετάξετε τα παλιά έρπητα ζωστήρα

Τα παλιά έρπητα ζωστήρα που βγάζετε τη στέγη σας δεν θα παραληφθούν από τις τοπικές υπηρεσίες διάθεσης απορριμμάτων. Δεν μπορείτε να αφήσετε ένα σωρό σπασμένα έρπητα ζωστήρα να κάθεται στην αυλή σας. Ο έρπητας ζωστήρας που σκίστηκε από μια στέγη μπορεί να έχει καρφιά μέσα τους και να αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά της γειτονιάς. Η ταφή του έρπητα ζωστήρα δεν είναι βιώσιμη επειδή αποτελούν απειλή για τα υπόγεια ύδατα και θα ήταν αντίθετη με τους τοπικούς περιβαλλοντικούς νόμους σε πολλές τοποθεσίες. Η ενοικίαση ενός roll-off κάδου είναι η μόνη επιλογή που έχετε για να απορρίψετε με ασφάλεια τα παλιά σας έρπητα ζωστήρα στέγης.

Το Roll Off Rental Dumpsters κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο

Όταν τοποθετείτε έναν απορριμματοφόρα απορριμμάτων κάτω από την οροφή σας στο δρόμο σας, δίνετε τη δυνατότητα στον εργολάβο σας να συγκρατήσει τα υπολείμματα από την εργασία επαναστέγησης. Τα πάντα θα περιέχονται τακτοποιημένα στον κάδο απορριμμάτων σε αντίθεση με το να είναι σκορπισμένο στην αυλή σας. Αν δεν θέλετε να ξοδεύετε ώρες μαζεύοντας έρπητα ζωστήρα και νύχια, τότε νοικιάστε έναν κάδο απορριμμάτων.

Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα συντρίμμια μακριά

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους πρέπει να νοικιάσετε έναν κάδο απορριμμάτων για roll-off είναι ότι δεν χρειάζεται να φορτώσετε ένα όχημα και να μεταφέρετε τα συντρίμμια μακριά. Οι άνθρωποι που δεν νοικιάζουν κάδο απορριμμάτων για το έργο ανακαίνισης της στέγης τους πρέπει να βρουν τρόπο να μεταφέρουν τα απόβλητα μόνοι τους στους χώρους υγειονομικής ταφής. Με ένα roll-off δοχείο απορριμμάτων όταν τελειώσει η εργασία, ο κάδος απορριμμάτων μαζεύεται για εσάς και απομακρύνεται. Είναι τόσο απλό; δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απόρριψη.

Πώς να καταλάβετε τι μέγεθος Roll-Off Dumpster θα χρειαστείτε

Μπορεί να τρομάξετε με το να υπολογίσετε πόσα έρπητα ζωστήρα θα μπουν στον ενοικιαζόμενο κάδο απορριμμάτων. Είναι στην πραγματικότητα μια πιο εύκολη διαδικασία από ό,τι φαντάζεστε. Ένας εργολάβος στεγών θα γνωρίζει αμέσως πόσα βότσαλα θα χρειαστούν για να επανατοποθετηθεί η στέγη σας. Μόλις ο ανάδοχος εξετάσει τη στέγη, ρωτήστε πόσα έρπητα ζωστήρα θα απαιτηθούν. Τα έρπητα ζωστήρα έρχονται σε δέσμη και ο τεχνίτης στέγης θα σας πει πόσα δέματα θα χρειαστούν για να φτιάξετε τη στέγη σας. Κάθε τύπος βότσαλου σε μια δέσμη θα έχει ένα εύρος βάρους.

  • Τυπικά έρπητα ζωστήρα- 50 έως 80 λίβρες ανά δέσμη.
  • Αρχιτεκτονικά έρπητα ζωστήρα- 65 έως 80 λίβρες ανά δέσμη.
  • Τρεις καρτέλες έρπητα ζωστήρα – 50 έως 65 λίβρες ανά δέσμη.

(Βάρος δέσμης) x (συνολικές δέσμες που χρειάζονται) x (αριθμός στρωμάτων) = βάρος βότσαλα.

Είναι πιο δύσκολο να προσδιορίσετε το βάρος των συντριμμιών που βγαίνουν από τη στέγη σας, όπως παλιά καρφιά, χαρτί πίσσας και σάπιο ξύλο. Ζητήστε από τον εργολάβο στέγης σας να σας δώσει μια εκτίμηση και να το συνδυάσετε με το συνολικό βάρος του έρπητα ζωστήρα για να μάθετε ποιος κάδος απορριμμάτων έχει τη χωρητικότητα βάρους που χρειάζεστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είναι ένας κάδος σκουπιδιών 20 ή 30 υάρδων που χρειάζεστε.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους απορριμματοφόρους απορριμμάτων και την απόρριψη των υπολειμμάτων στέγης, επικοινωνήστε με την Dumpstermaxx. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε. Καλέστε ή συμπληρώστε την εύκολη ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας. Ένα από το ευγενικό και έμπειρο προσωπικό μας θα είναι σε επαφή για να καθορίσει το μέγεθος του σκουπιδιού που χρειάζεστε και την ώρα που μπορούμε να σας τον παραδώσουμε. Μην περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της στέγης σας, νοικιάστε έναν κάδο απορριμμάτων σήμερα!

Schreibe einen Kommentar