4 Λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για την πόρτα με οθόνη

0
4 Λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για την πόρτα με οθόνη

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη σπιτιών, το στυλ κατασκευής, η μεγαλοπρέπεια και η απλότητα μπορεί να διαφέρουν, αλλά όλα έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό. πόρτες. Εκτός από την ασφάλεια, η πόρτα κάνει την πιο σημαντική δουλειά για να σας προσφέρει ιδιωτικότητα. Οι πόρτες έχουν περάσει από πολλές εξελίξεις όλα αυτά τα χρόνια και η νέα είσοδος στην αγορά είναι η πόρτα με μαγνητική σήτα.

4 Λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για την πόρτα με οθόνη

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Το μαγνητικό πόρτα οθόνης ταιριάζει γύρω από το πλαίσιο της πόρτας σας σαν κουρτίνα και λειτουργεί αυτόματα χωρίς χειροκίνητη υποστήριξη. Παρέχει δίοδο χωρίς χέρια για τους χρήστες και κλείνει μετά από αυτούς προσαρτώντας στη μαγνητική ταινία στο κέντρο.

Οι άνθρωποι παραγγέλνουν το μαγνητικό πλέγμα σε υψηλότερους αριθμούς πρόσφατα λόγω των πολλών σχετικών πλεονεκτημάτων του, τα οποία περιλαμβάνουν…

#1. Απλή Εγκατάσταση

Οι σήτες μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα χωρίς καμία επαγγελματική βοήθεια. Οι περισσότερες μάρκες προσφέρετε ένα εκπαιδευτικό βίντεο για να διευκολύνετε τους πελάτες να το κάνουν μόνοι τους ή μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε online για έναν οδηγό. Συνήθως, χρειάζονται περίπου τριάντα λεπτά για να στηθεί η πόρτα.

#2. Κρατήστε τα σφάλματα και τη σκόνη μακριά

Το κύριο πλεονέκτημα του λεπτού πλέγματος είναι ότι κρατά μακριά τη σκόνη και τα σφάλματα. Οι μαγνήτες παρατάσσονται στη μεσαία ραφή επιτρέποντάς του να κλείνει αυτόματα. Μόλις περάσετε την πόρτα της οθόνης, θα ξαναμπλέξει μεταξύ τους χωρίς χειροκίνητη υποστήριξη.

#3. Είσοδος Hands-Free

Οι μαγνητικές οθόνες ανοίγουν εύκολα με ώθηση. Η λειτουργία hands-free είναι απίστευτη για κατοικίδια, μικρά παιδιά, ακόμα και μεγαλύτερους σε αναπηρικό καροτσάκι που δεν μπορούν να φτάσουν στην πόρτα. Είναι ακόμη χρήσιμο για έναν ενήλικα να κουβαλάει πράγματα στα χέρια του και επομένως δυσκολεύομαι να ανοίξω την πόρτα.

#4. Περισσότερα Breeze And Sunlight

Αερισμός και φυσικό φως έχουν γίνει ένα σημαντικό πρόβλημα σε πολλά σπίτια και πρέπει να κρατούν τις πόρτες τους ανοιχτές για λίγο αέρα και φως. Δυστυχώς, το να κρατάτε την πόρτα σας ανοιχτή συνεχώς, συνοδεύεται από σημαντικές επιπλοκές όπως η ρύπανση και τα σφάλματα. Ωστόσο, αυτή η πόρτα με οθόνη σάς επιτρέπει να έχετε άφθονο αέρα και ηλιακό φως χωρίς καμία ανησυχία.

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν εγκαταστήσετε μια θωρακισμένη πόρτα

Πριν αγοράσετε την πόρτα με σήτα, είναι συνετό να μετρήσετε την πόρτα σας για να εξασφαλίσετε τέλεια εφαρμογή.

  • Πάντα να προτιμάτε κάτι ανθεκτικό, όπως πολυεστερικό πλέγμα βαρέως τύπου με ενισχυμένες άκρες. Θα αντέξει την τακτική χρήση και θα λειτουργήσει καλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, σημειώστε ότι ο συγκεκριμένος τύπος δεν συνιστάται για μεταλλικές πόρτες.
  • Ελέγξτε για τυχόν σωματίδια σκόνης στο πλαίσιο της πόρτας πριν την εγκατάσταση και καθαρίστε τα για να αποφύγετε τυχόν μελλοντικές επιπλοκές. Είναι επίσης απαραίτητο να σημειώσετε από ποια πλευρά ανοίγει η πόρτα σας για να στερεωθεί το πλέγμα στη σωστή θέση.
  • Εάν η πόρτα σας ανοίγει έξω, τότε θα πρέπει να τοποθετήσετε το πλέγμα μέσα και αν είναι ανοιχτό μέσα τότε πρέπει να τοποθετήσετε το πλέγμα έξω.
  • Ενώ κρεμάτε το πλέγμα, φροντίζετε πάντα να είναι αρκετά ψηλό ώστε να μην σκουπίζει το έδαφος. Τοποθετήστε τα δύο πάνελ πιο κοντά για να έχετε αρκετό χώρο για να στερεωθεί αυτόματα το πλέγμα.
  • Εάν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία εγκατάστασης, περάστε μέσα από το πλέγμα για να βεβαιωθείτε ότι κλείνει εντελώς μόνο του; Εάν όχι, προσαρμόστε τις λωρίδες και τις θηλιές ανάλογα.
  • Η χρήση ξύλινων κουφωμάτων θα κρατήσει το πλέγμα στη θέση του.

Η πόρτα με μαγνητική σήτα θα εμφανίζεται σύντομα σε πολλά νέα κτίρια λόγω των πλεονεκτημάτων που παρέχει, σε σύγκριση με το να έχετε απλώς μια κανονική πόρτα.

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar