4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τις σκιές και τις περσίδες παραθύρων

0
4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τις σκιές και τις περσίδες παραθύρων

Η απόκτηση των σωστών περσίδων και αποχρώσεων για τα παράθυρά σας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ειδικά με τόσα πολλά μοντέλα και ποικιλίες για να διαλέξετε. Είτε αναζητάτε ένα συγκεκριμένο στυλ, παράγοντα απορρήτου ή και τα δύο, η επιλογή των τέλειων περιποιήσεων παραθύρων μπορεί να είναι δύσκολη.

Ίσως αναρωτιέστε αν περσίδες από ψεύτικο ξύλο είναι λογικά σε σύγκριση με άλλα υλικά, ή θα πρέπει να ψωνίσετε σε ένα κατάστημα premium blinds, ένα κέντρο σπιτιού ή ίσως να τα αγοράσετε στο διαδίκτυο;

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα στόρια και τις αποχρώσεις και τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά τους, θα βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες παρακάτω.

4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τις σκιές και τις περσίδες παραθύρων

———————- Διαφήμιση ———————-

————————————————– ——————

….

Η κύρια διαφορά είναι στο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή περσίδων και αποχρώσεων. Οι περσίδες κατασκευάζονται συνήθως από μέταλλο, ξύλο ή σύνθετο υλικό, δίνοντάς τους μια πιο άκαμπτη εμφάνιση. Ενώ οι σκιές παραθύρων είναι κατασκευασμένες από ύφασμα, δίνοντάς τους μια πιο απαλή εμφάνιση.

Οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά τους είναι:

1. Απόρρητο και φως

Θα ήταν καλύτερα να διευκρινίσετε εάν θέλετε ο χώρος σας να φαίνεται φωτεινός και ευάερος ή σκοτεινός και αναπαυτικός. Διατίθενται υφάσματα σκουρόχρωμα ή ανοιχτόχρωμα φιλτραριστικά για αποχρώσεις. Σας παρέχουν περισσότερη ιδιωτικότητα έναντι της φωτεινότητας.

Ωστόσο, Οι αποχρώσεις πρέπει να σχεδιάζονται για να αφήνουν το φως να μπαίνει ή να πέφτει για να κρατάτε μακριά τους περίεργους γείτονές σας εκτός και αν επιλέξετε την πιο ελαφριά επιλογή.

2. Κόστος

Είναι μόνο ένα παράθυρο ή ολόκληρο το σπίτι που θέλετε να ντυθείτε; Μπορείτε να επιλέξετε να ξοδέψετε περισσότερα σε μερικά παράθυρα ενώ κόβετε τις γωνίες σε άλλα.

Οι επεξεργασίες παραθύρων αναφέρονται ανάλογα με το μέγεθός τους, οπότε τα μεγαλύτερα θα κοστίζουν περισσότερο. Επιπλέον, τα σχέδια, τα ειδικά υφάσματα, τα χαρακτηριστικά και τα προσαρμοσμένα μεγέθη αυξάνουν επίσης την τιμή.

3. Καθαρισμός

Ενώ οι περσίδες δεν απαιτούν επαγγελματικό καθαρισμό, προσελκύουν τη σκόνη. Οι αποχρώσεις από υφάσματα και υφάσματα με υφή κρύβουν καλύτερα τη βρωμιά, αλλά ο καθαρισμός τους είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Αν και μπορείτε να τα σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα και να τα καθαρίσετε, τόσο πιο εμφανείς λεκέδες πρέπει να αφεθεί στους επαγγελματίες.

4. Τύποι περσίδων

Οι περσίδες είναι η ιδανική επιλογή εάν προτιμάτε πηχάκια με δυνατότητα κλίσης που επιτρέπουν την είσοδο του ήλιου. Παρέχουν μια κομψή, καθαρή εμφάνιση κατά παραγγελία και μεγάλη προσωπική ιδιωτικότητα. Το βινύλιο, το αλουμίνιο, το ψεύτικο ξύλο (ή το ανάγλυφο βινύλιο) και το ξύλο είναι τα πιο προτιμώμενα υλικά για τυφλούς.

Για παράδειγμα, τα ξύλινα στόρια είναι υπέροχα αν αγαπάτε ένα high-end στυλ για τα παράθυρά σας. Αυτά είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία ανοιχτόχρωμων και σκούρων αποχρώσεων και γυαλισμένα ή βαμμένα φινιρίσματα. Οι περσίδες από ξύλο Mild Country Cottage έως Premium περουβιανής καρυδιάς είναι ιδανικές για χώρους εργασίας. Ωστόσο, οι ξύλινες περσίδες δεν είναι η τέλεια επιλογή για κουζίνες ή μπάνια, όπου η υγρασία μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Για αυτά τα δωμάτια στο σπίτι σας, επιλέξτε περσίδες από πολυμερές ή ψεύτικο ξύλο. Οι περσίδες από ψεύτικο ή ψεύτικο ξύλο έχουν την ίδια γοητεία με τις πραγματικές ξύλινες περσίδες, ειδικά επειδή μπορείτε να έχετε υφή, χρώματα και σχέδια σαν ξύλο. Επιπλέον, οι περσίδες από ψεύτικο ξύλο κοστίζουν λιγότερο.

Ένας άλλος δημοφιλής τύπος περσίδων είναι οι μονωτικές περσίδες. Αυτά τα στόρια σάς βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα εξοικονομώντας ενέργεια και φιλτράροντας ή μπλοκάροντας το ηλιακό φως. Διατίθενται και μονωτικά στόρια σε ποικιλία χρωμάτων.

Λάβετε υπόψη ότι οι ευρύτερες οριζόντιες πηχάκια ενισχύουν την αίσθηση μεγαλύτερων παραθύρων και περισσότερου χώρου στο δωμάτιο. Οι κάθετες περσίδες είναι πιο κατάλληλες για φαρδύτερα παράθυρα παρά για ψηλά. Είναι ιδανικά για εκτεταμένη θέα μέσω παραθύρων ή συρόμενων γυάλινων πορτών.

συμπέρασμα

Οι σκιές και οι περσίδες πρέπει να είναι ελκυστικές και πολύτιμες, επειδή τα παράθυρα είναι ένα κομβικό σημείο σε ένα σπίτι. Μπορείτε τώρα να κάνετε τζαζ σε ένα δωμάτιο με διάφορους τρόπους χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα φημισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα σκίαστρων και περσίδων, καθώς προσφέρουν δωρεάν δείγματα και αποστολή για να κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη.

———————- Διαφήμιση ———————-

Schreibe einen Kommentar