Tech Dump + Tech εκπτώσεις = Repowered · Tech Dump

0
Tech Dump + Tech εκπτώσεις = Repowered · Tech Dump

Το Tech Discounts και το Tech Dump συνδυάζονται ως ένα για μια απρόσκοπτη εμπειρία ανακύκλωσης, συνεργασίας και αγορών!

Αυτά τα δύο σκέλη της επιχείρησής μας δεν θα είναι πλέον ξεχωριστές οντότητες. Τώρα, το πλήρες εύρος της δουλειάς μας θα γίνει με νέο όνομα: Repowered.

Αυτή η αλλαγή αντικατοπτρίζει την πολύπλευρη αποστολή μας για την ανακύκλωση και την ανακαίνιση ηλεκτρονικών ειδών και την προσπάθεια για την ψηφιακή ισοτιμία, παρέχοντας παράλληλα αμειβόμενη εκπαίδευση και θέσεις εργασίας σε άτομα που αντιμετωπίζουν εμπόδια στην απασχόληση.

Tech Dump και Tech εκπτώσεις έχουν πλέον ανανεωθεί!

Καθώς μεγαλώναμε, συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά τα ονόματα που χρησιμοποιούμε για πάνω από μια δεκαετία (Tech Dump από το 2011 και Tech Discounts από το 2016) δεν μας εξυπηρετούν πλέον.

Η πρώτη μας εκδήλωση συλλογής το 2011 ήταν μια διήμερη απόρριψη τεχνολογίας… fast forward 11 χρόνια, και τώρα είμαστε ένας αξιοσέβαστος πιστοποιημένος οργανισμός ITAD από τρίτους με πιστοποίηση NAID στην ασφάλεια δεδομένων! Και ειλικρινά, είμαστε ό,τι πιο μακριά από χωματερή. Λοιπόν… ήρθε η ώρα να πετάξουμε το «Dump»!

Η συγκέντρωση των εμπορικών σημάτων μας κάτω από αυτό το νέο όνομα παρέχει μια πιο ακριβή αντανάκλαση της αποστολής και των αξιών μας και αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρουμε για τους ανθρώπους, τον πλανήτη και την τεχνολογία.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες μας μαθαίνουν για το πλήρες φάσμα όσων κάνουμε: Τόσοι πολλοί άνθρωποι που ανακυκλώνουν μαζί μας δεν γνωρίζουν ότι μπορούν επίσης να αγοράσουν οικονομικά προσιτή τεχνολογία από εμάς και οι άνθρωποι που ψωνίζουν μαζί μας δεν το γνωρίζουν αυτό ανακυκλώνουμε και εμείς! Και όλα αυτά γίνονται για την υποστήριξη των ανθρώπων μας και του προγράμματος εργασιακής ετοιμότητάς μας.

Τι σημαίνει για εμάς το Repowered

Το επίκεντρο αυτού που κάνουμε είναι να αποδείξουμε ότι όλοι και όλα έχουν αξία. Το νέο μας όνομα μεταδίδει αυτή την αποστολή στους εταιρικούς και οικιακούς πελάτες μας, καθώς και σε εκείνους στους τομείς των κοινωνικών επιχειρήσεων και του εργατικού δυναμικού.

  • Πάρα πολλοί άνθρωποι υποτιμώνται και αποκλείονται από το εργατικό δυναμικό μας.
  • Πάρα πολλά ηλεκτρονικά (που εξακολουθούν να λειτουργούν!) πετιούνται στα σκουπίδια…ενώ ορισμένα νοικοκυριά δεν έχουν πρόσβαση σε οικιακό υπολογιστή σε μια εποχή όπου η ψηφιακή πρόσβαση είναι απαραίτητη.

Είμαστε εδώ για να συνδέσουμε αυτά τα κομμάτια. Το κάνουμε αυτό δίνοντας στην τεχνολογία μια δεύτερη πορεία και στους ανθρώπους που την αποκαθιστούν μια δίκαιη ευκαιρία. Μαζί, είμαστε Repowered.

Όπως λέει η CEO μας, Amanda LaGrange:

«Είμαστε πολύ περισσότερα από ένα απλό μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να απαλλαγούν από παρωχημένα ή ανεπιθύμητα είδη τεχνολογίας. Το «Repowered» συνοψίζει τα καλά πράγματα που μπορούν να συμβούν όταν κοιτάμε τον κόσμο μέσα από ένα πρίσμα μεταμόρφωσης, κάτι που βλέπουμε καθημερινά με τη δουλειά μας στον τομέα της πληροφορικής, την εστίασή μας στην παροχή προσιτών ποιοτικών επιλογών τεχνολογίας και φυσικά τονίζει την θετικά αποτελέσματα παρατηρούμε όταν συνεργαζόμαστε με τους Εργαζόμενους Ετοιμότητας για Εργασία».

Παροχή δίκαιων ευκαιριών για τους ανθρώπους, τον πλανήτη και την τεχνολογία

Ο Big Hopeful Audacious Στόχος μας (BHAG) στο Repowered είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο κλιμακούμενης κοινωνικής επιχείρησης που θα βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων παρέχοντας παράλληλα μια λύση στην κλιματική αλλαγή.

Ανθρωποι

Επαγγελματική εκπαίδευσηΌ,τι κάνουμε ξεκινάει από τους ανθρώπους. Η δουλειά μας είναι να αναδείξουμε την αλήθεια ότι κάθε άτομο ορίζεται από το μέλλον του και ο καθένας έχει κάτι να προσφέρει στην ευρύτερη κοινότητα. Ένα άτομο δεν σταματά ποτέ να αξίζει την ευκαιρία να αναπτυχθεί, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό του.

Για το σκοπό αυτό, προσλαμβάνουμε ενήλικες με ιστορικό φυλάκισης, υποστηρίζοντας την επανεισδοχή τους με αμειβόμενη, πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές και ήπιες δεξιότητες. Και σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς εταίρους, αυτοί οι Εργαζόμενοι Ετοιμότητας λαμβάνουν επίσης υποστήριξη για την αποκατάσταση του εθισμού, βοηθούν στην ανοικοδόμηση και διατήρηση καλής ψυχικής και σωματικής υγείας και πρόσβαση σε οικονομικά προσιτή, σταθερή στέγαση.

Ετοιμότητα για εργασία Οι εργαζόμενοι βρίσκουν συχνά εργασία πλήρους απασχόλησης στο Repowered ή μέσω εξωτερικής τοποθέτησης.

Πλανήτης

Εκτός από το Πρόγραμμα Εργασιακής Ετοιμότητας, βοηθάμε τις επιχειρήσεις και τα άτομα ηθικά, βιώσιμα και με ασφάλεια να διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία πληροφορικής που περιέχουν τοξικά υλικά και εμπιστευτικά δεδομένα.

Αφαιρούμε τα ηλεκτρονικά απόβλητα από τη ροή απορριμμάτων μας κατανέμοντας τα υλικά στα επίπεδα των συστατικών και διασφαλίζοντας ότι τα υλικά αυτά αντιμετωπίζονται σε κάθε σημείο σύμφωνα με τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα και πρότυπα ασφάλειας δεδομένων, επαληθευμένα από ανεξάρτητους ελεγκτές. Διατηρούμε ISO 14001, ISO 45001, R2 (Υπεύθυνη ανακύκλωση)και NAID® πιστοποιήσεις.

Τεχνολογία

Ανακύκλωση Ηλεκτρονικών ΕπιχειρήσεωνΤο Repowered δίνει επίσης προτεραιότητα στην επαναχρησιμοποίηση όποτε είναι δυνατόν. Αυτό μας επιτρέπει να διαθέτουμε αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή τεχνολογία στην κοινότητά μας.

Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν νέα τεχνολογία και η πρόσβαση μπορεί να αλλάξει τη ζωή στον σημερινό κόσμο όπου σχεδόν τα πάντα συμβαίνουν στο διαδίκτυο. Στο Repowered, οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά ανακαινισμένα τεχνολογικά στοιχεία που συμβάλλουν στη γεφύρωση αυτού του ψηφιακού χάσματος.

Πολλά αντικείμενα που περνούν από τις πόρτες μας έχουν πολλή ζωή. Αφού καταστραφούν οριστικά όλα τα δεδομένα, οι υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη που προορίζονται για επαναχρησιμοποίηση πηγαίνουν στο τμήμα δοκιμών και επισκευών. Εδώ, ελέγχονται διεξοδικά ως προς τη λειτουργικότητά τους, επισκευάζονται και συχνά βελτιώνονται (για παράδειγμα, προσθέτοντας μια μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης ή περισσότερη μνήμη RAM σε έναν υπολογιστή).

Αυτά τα ηλεκτρονικά στη συνέχεια διατίθενται προς πώληση σε ανταγωνιστικές τιμές σε επιχειρήσεις και στο ευρύ κοινό. Μπορείτε να ψωνίσετε αυτοπροσώπως στο ένα από τα δύο καταστήματα λιανικής μας ή Σε σύνδεση.

Τι σημαίνει αυτή η αλλαγή για τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες

Μπορεί να αναρωτιέστε, „Πώς θα επηρεάσει αυτή η αλλαγή τις καθημερινές λειτουργίες;“

Τα καλά νέα είναι ότι οι καθημερινές μας λειτουργίες θα παραμείνουν ίδιες! Οι μόνες αλλαγές που κάνουμε είναι στο νέο μας όνομα, το λογότυπο και την δυναμική παρουσία της επωνυμίας μας. Παρακολουθήστε τη νέα μας επωνυμία, το λογότυπο και το tagline στις εγκαταστάσεις μας στο St. Paul και στο Golden Valley, καθώς και τα ρούχα μας, τον νέο ιστότοπο (που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου!), τις μελλοντικές επικοινωνίες και τον στόλο των οχημάτων μας τις επόμενες εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, οι υπηρεσίες, η τεχνολογία και τα άτομα που έχετε γνωρίσει και αγαπάτε θα παραμείνουν τα ίδια. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την τεχνογνωσία ανακύκλωσης και ανακαίνισης τεχνολογίας που περιμένατε, χωρίς διακοπή στην υπηρεσία.

Στην πραγματικότητα, εάν χρειάζεστε μια παραλαβή αυτή τη στιγμή, καλέστε μας στο 763.432.3117 για να το λάβετε προγραμματισμένο!

Και μην ξεχνάτε Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μείνετε ενημερωμένοι για μελλοντικές ανακοινώσεις και άλλα γεγονότα στο Repowered.

Schreibe einen Kommentar